Ξανά on air ο Russel Brand

Ξανά on air ο Russel Brand
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο δημοφιλής Βρετανός κωμικός και -μεταξύ άλλων- ραδιοφωνικός παραγωγός, απέκτησε την δική του εκπομπή στο Radio X του Λονδίνου.

30 Μαρτίου 2017
Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, ο ανατρεπτικός Russel Brand κάνει το comeback του στα ραδιοφωνικά πράγματα της Μεγάλης Βρετανίας. Από αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου και κάθε Κυριακή, θα τον ακούμε 2 με 4 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος στο (πολύ καλό) Radio X. Το νέο ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την πρωινή εκπομπή του (επίσης, σπουδαίου) Chris Moyles στον ίδιο ραδιοσταθμό, όπως και το ότι ο πρώτος του καλεσμένος θα είναι o Noel Gallagher των Oasis (η φωτογραφία από τη Mirrior).
 
O Brand, έχοντας περάσει από τον XFM -τον «πρόγονο» του Radio X- το BBC Radio 6, το BBC Radio 2 και το Talksport, πιάνει ξανά μικρόφωνο μετά από 7 χρόνια απουσίας από το ραδιόφωνο. Τον Οκτώβριο του 2008, όντας στο Radio 2 μαζί με τον Jonathan Ross στο «The Russel Brand Show», είχε προκαλέσει αναστάτωση στο BBC με μια τηλεφωνική φάρσα που έκανε στον ηθοποιό Andrew Sachs, με αποτέλεσμα την διακοπή της εκπομπής του και ένα πρόστιμο 150.000 λιρών στον ραδιοσταθμό.