Apocalyptica στο Gazi Music Hall: 20 Years Of «Plays Metallica By Four Cellos»

Apocalyptica στο Gazi Music Hall: 20 Years Of «Plays Metallica By Four Cellos»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι τέσσερις τσελίστες, που κάποτε έπαιζαν Metallica για τους φίλους τους στην Sibelius του Ελσίνκι, έγιναν οι Apocalyptica που από το 1996 και μετά από 8 δίσκους στο ενεργητικό τους, έχουν εκατομμύρια fans στον κόσμο! 

06 Απριλίου 2017
Όπως και οι The Black Heart Procession, λίγες μέρες πριν, έτσι και οι Φινλανδοί Apocalyptica, επιστρέφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν τα γενέθλια του πρώτου τους θρυλικού «Plays Metallica By Four Cellos», στο Gazi Music Hall, την Παρασκευή!
 
Μη σας τρομάζουν οι Σκανδιναβικές καταβολές. Μετά τις φρίκες των Burzum και λοιπών, οι Apocalyptica ήταν κάτι... brand new! Άνοιξαν ένα καινούριο παράθυρο στην έννοια της metal κι έδωσαν μια άλλη διάσταση σε αυτό το hardcore άκουσμα, προσδίδοντάς του τη μελωδικότητα του τσέλου. Απάντησαν στο ερώτημα «τσέλο ή ηλεκτρική κιθάρα», συνθέτοντας tracks που προσέλκυσαν κοινό από τελείως διαφορετικές μουσικές σκηνές αλλά και με συνεργασίες με τρανά metal- ονόματα. Ο Lindemann των Rammstein, ο Corey Taylor των Slipknot, ο Cavalera των Soulfly, είναι μερικά από αυτά, έτσι για να πάρετε μια γεύση, αν δεν γνωρίζετε ήδη. Μιλάμε, για μια μπάντα φαινόμενο, που αν και ξεκίνησε από διασκευές των Metallica –τα κοσμητικά επίθετα είναι περιττά- τα τελευταία 15 χρόνια ηχογραφεί αυστηρά δικό της υλικό και αυξάνει τους ακολούθους της.
 
Αύριο θα ακούσουμε το «Plays Metallica By Four Cellos», λοιπόν, το οποίο βγήκε σε remastered έκδοση το περσινό καλοκαίρι, για να κάνουμε έτσι ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια και κρατάει ακόμα. Δεν θα υπάρξει support και το Live θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες ξεκινώντας στις 21:30! Ραντεβού εκεί, λοιπόν, στη σωστή ώρα!
 
Info: Η προπώληση ξεκινάει προς 28 ευρώ (το ένα) και 50 ευρώ (τα δύο) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 30 ευρώ (το ένα) και 55 ευρώ (τα δύο). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr 
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.