Ο Δυϊσμός της Ελευθερίας θα ξεκινήσει από τα χαμηλά και στη συνέχεια η Φραγκουδάκη θα τον εκσφενδονίσει δημοσίως

Ο Δυϊσμός της Ελευθερίας θα ξεκινήσει από τα χαμηλά και στη συνέχεια η Φραγκουδάκη θα τον εκσφενδονίσει δημοσίως
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως διαβάζουμε, «την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 21.00, η διεθνούς φήμης εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη θα ξαφνιάσει τους πολίτες επιχειρώντας να πραγματοποιήσει ένα εικαστικό δρώμενο που για πρώτη φορά θα συμβεί στην Ελλάδα».

25 Απριλίου 2017
Από δω και πέρα σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου χωρίς σχόλια και για ό,τι σας συμβεί ουδεμία ευθύνη φέρουμε!
 
«Ο βασικός της στόχος (σ.σ. της εικαστικού) είναι να ξετυλίξει το πιο βαρυσήμαντο δίλημμα στην ιστορία του Ανθρώπου. Είμαστε Ελεύθεροι ή νομίζουμε πως είμαστε; 
 Ο Δυϊσμός της Ελευθερίας θα ξεκινήσει από τα χαμηλά και στη συνέχεια, η Φραγκουδάκη θα τον εκσφενδονίσει δημοσίως, μπροστά στα μάτια του κοινού.  Το βαθύ αυτό ερώτημα, θα το ανυψώσει μέχρι και στα 3.000 εκατοστά ύψος! 
Σκοπός της είναι να πιάσει το πλήθος εξαπίνης. Όπως λέει και η ίδια, "μια στιγμή αρκεί". Για να μεταμορφώσει την πρόσοψη του ιστορικού ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία". Να τραντάξει το κοινό, τις αισθήσεις και το νου. Και να πιάσει τον ανυποψίαστο πριν να προλάβει να φιλτράρει τις σκέψεις του. Προσμονή της είναι το αυθεντικό, καθαρό συναίσθημα. Η πρώτη αντίδραση.
 
Η Μαρία Φραγκουδάκη καταπιάνεται για πρώτη φορά με μία τόσο φουτουριστική διαδικασία, για την υλοποίηση της οποίας, απαιτήθηκε τρομακτικός συγχρονισμός και άριστος χειρισμός μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας. Η μέχρι σήμερα εικαστική δουλειά της, υποδέχεται την κίνηση, την οπτικοακουστική και τη διάδραση δίνοντας ακόμη περισσότερο έμφαση στην τρίτη διάσταση.

Η Πλατεία Συντάγματος δεν είναι τυχαία επιλογή. Η Φραγκουδάκη διαλέγει να ξετυλίξει το μεγάλο δίλημμα στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας. Σε ένα σημείο – κόμβο για το κέντρο της Αθήνας και ορόσημο στην ιστορία του ελληνικού έθνους και τη Δημοκρατία. Απέναντι από τη Βουλή των Ελλήνων και το Μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, η Πλατεία Συντάγματος είναι το μεγάλο πέρασμα. Για τις εθνικές παρελάσεις αλλά και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ή ζητωκραυγής. Είναι ο παλμός της πόλης».