Ο Σπορ FM 94.6 είναι ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Σπορ FM 94.6 είναι ο Γιάννης Αλαφούζος
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Εσπρωξε χρήμα» και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή του στο ραδιοσταθμό.

05 Μαΐου 2017
O ιδιοκτήτης του ομίλου ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει διάθεση να επενδύσει πάνω στον Σπορ FM 94.6, στον οποίο μπήκε μετοχικά πριν 3 χρόνια. Ο Γιάννης Αλαφούζος λοιπόν μέσω της εταιρίας Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε. που διαχειρίζεται το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κατέχει πλέον το 87,09% των μετοχών της «Οργανισμός Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας A.E.» που εκμεταλλεύεται τον Σπορ FM 94.6. Αύξησε κατά 16% την συμμετοχή του και απορρόφησε τα μερίδια που κατείχαν ο Γιώργος Χελάκης και ο αδερφός του, Θέμης Αλαφούζος.
 
Πλέον, οι εκ των ιδρυτών του Σπορ FM Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Μπάμπης Χριστόγλου περιορίζονται στο 4,3% έκαστος - ο πρώτος, μάλιστα, έχει ελαχιστοποιήσει την όποια συμμετοχή του στον σταθμό. Υπάρχει και η Θανάλε Α.Ε. που κατέχει το 4,12%, στην οποία ο Γιάννης Αλαφούζος συμμετέχει (και εκεί) με ποσοστό 69,23%. Είχε προηγηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τον περασμένο Μάρτιο, ύψους 1.200.006 ευρώ.
 
Ο τωρινός Σπορ FM δεν θυμίζει και σε πολλά τον πολυμετοχικό αθλητικό ραδιοσταθμό που ήταν κάποτε, με τα καλά (πολύ υψηλές ακροαματικότητες) και τα άσχημα (οικονομικά προβλήματα). Έχει μετακομίσει στο Μοσχάτο, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κτίριο του Σκάι στο Νέο Φάληρο, με νέο λογότυπο, νέο διευθυντή (τον Γιώργο Κοσμά), ανανεωμένο site και πολλές προσθήκες στο πρόγραμμά του.