Wovenhand τη μία, Jojo Mayer την επομένη, στο Fuzz στήνουμε σκηνή

Wovenhand τη μία, Jojo Mayer την επομένη, στο Fuzz στήνουμε σκηνή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμη ένα μουσικό Σαββατοκύριακο, πριν τα μεγάλα live του καλοκαιριού! Μοιάζει σαν προπόνηση για το Release, μιας και η ομάδα της Fuzz Productions, μας χαρίζει ένα ακόμα συναυλιακό διήμερο, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Fuzz, πού αλλού;

12 Μαΐου 2017
Το Σάββατο, θα δούμε και θα ακούσουμε τους Wovenhand, το δεύτερο ευρέως γνωστό project του David Eugene Edwards, μετά τους  16 Horsepower. Αφού είδαμε Sivert Hoyem και The Black Heart Procession, με τους Wovenhand ολοκληρώνεται ο dark - και συνάμα country στην προκειμένη περίπτωση-  κύκλος συναυλιών. Ο Edwards είναι ικανότατος στο να παντρεύει folk στοιχεία με τη σκοτεινή χροιά του και τους μυστηριακούς στίχους του οπότε οι fans του είναι πάντα in front of house για να τον ακούσουν. Σ΄αυτή τους την επίσκεψη φέρνουν μαζί και τον περσινό δίσκο τους, οπότε δεν το χάνουμε!
 
Η προπώληση ξεκινάει προς 23 ευρώ (το ένα) και 40 ευρώ (τα δύο) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ (το ένα) και 45 ευρώ (τα δύο). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.
 
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και το www.viva.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Οι ώρες εμφάνισης:
21.15 / Emma Ruth Rundle
22.30 / Wovenhand
 
Την Κυριακή, από την άλλη, επιστρέφει στην Αθήνα ο Jojo Mayer και οι Nerve! Αν δεν του έχετε δει, να ξέρετε ότι είναι Must στη συλλογή ακουσμάτων σας. Ο Jojo αναλαμβάνει τα drums και η άλλοτε κολλεκτίβα των Nerve παίρνει φωτιά. Jazz και rock elements συνδυασμένα με την ψηφιακή εξέλιξη της μουσικής σου προσφέρουν από dupstep μέχρι minimal και house. Party κανονικό, δηλαδή. Ραντεβού εκεί!
 
Εισιτήρια προπωλούνται προς 23 ευρώ (μονό) και 40 ευρώ (διπλό – περιορισμένος αριθμός). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 25 ευρώ.
 
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
Οι ώρες εμφάνισης:
20.45 / Bit-Tuner
22.30 / Jojo Mayer & Nerve