Με δελτία ειδήσεων από σήμερα το «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6

Με δελτία ειδήσεων από σήμερα το «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χτίζει σιγά σιγά τον ενημερωτικό του χαρακτήρα ο ραδιοσταθμός.

15 Μαΐου 2017
update: Και το (οριστικό) όνομα αυτού κι επισήμως «Ραδιόφωνο 24/7» 88.6. Από την αρχή της μεταβατικής περιόδου, τα jingles που ακούγονταν στη συχνότητα «έπαιζαν» με τις λέξεις «ραδιόφωνο» και «24/7», και πλέον έτσι θα λανσαριστεί επισήμως σε ακριβώς μια βδομάδα



Στην τελική ευθεία για το επίσημο λανσάρισμά του σε μια εβδομάδα, μπήκε το «ραδιόφωνο 24/7» της 24 Media. Ήδη από τις 6 το πρωί και στα ακριβώς των ωρών, παίζουν εκτενή δελτία ειδήσεων, ενώ ήδη ακούγονται τα νέα σήματα του σταθμού (γραμμένα) από τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο

Στην εκφώνηση θα είναι (μόνο γυναίκες!) η Δήμητρα Κουνέλη, η Κατερίνα Κουτσελάκη, η Βέτα Μεγάλου, η Μαρία Σαουλίδου και η Ηλιάνα Σκιαδά.

Στα μαγκαζίνο θα είναι η Γιώτα Μιχαλοπούλου (2 με 3 μεσημέρι), η Βίκυ Σαμαρά (9 με 10 το βράδυ) και η Γιούλα Ράπτη (Σαββατοκύριακα, 2 με 3). Υπεύθυνος ειδήσεων είναι ο Βαγγέλης Δεληπέτρος. 
 
Το περιεχόμενο των δελτίων ειδήσεων μοιάζει ίδιο, τόσο σε διάρκεια (5 λεπτά) όσο και στη θεματολογία τους, με εκείνο των μελλοντικών ανταγωνιστών του.
Αυτά ήταν τα θέματα του παρθενικού δελτίου ειδήσεων στις 6 το πρωί.
 
- Κυβερνοεπίθεση «WannaCry»
- Πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας
- Δυστύχημα με αμαξοστοιχία στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης
- Πολυνομοσχέδιο για μέτρα και αντίμετρα
- Κόντρα ΟΑΣΘ-εργαζομένων
- Νίκη της Μέρκελ στη Ρηνανία-Βεστφαλία
- Συνεδρίαση Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Βόρεια Κορέα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου-Πατρών
- Θεατρικό έργο του Ντάριο Φο στην αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ
- Αθλητικά
- Καιρός
 
Στο τέλος της εκφώνησης αναφέρεται σταθερά ως πηγή περισσότερων ειδήσεων το News247.gr, το ειδησεογραφικό portal της 24 Media. Ο ραδιοσταθμός εκπέμπει ήδη από τα νέα του στούντιο στην Λεωφόρο Συγγρού, τα οποία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, μαζί με το Sport24 103.3.