Ελα, last call για να ανεβείτε κι εσείς στην ταράτσα του Φοίβου

Ελα, last call για να ανεβείτε κι εσείς στην ταράτσα του Φοίβου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή των νέων τραγουδοποιών που θέλουν να συμμετάσχουν στους πρώτους αγώνες τραγουδιών «Ταράτσας» που κάνει ο Φοίβος Δεληβοριάς ώστε οι διοργανωτές δίνουν παράταση αποστολής του μουσικού υλικού των διαγωνιζόμενων. 

17 Μαΐου 2017


Σας έχουμε πει για αυτό το σούπερ project που κάνει αυτό το καλοκαίρι ο Φοίβος: από 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ο Φοίβος στήνει ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, μια «Μάντρα» του Αττίκ εν έτει 2017. Όσοι νέοι συνθέτες-τραγουδοποιοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν το τραγούδι τους σε mp3 μαζί με το βιογραφικό τους στο [email protected] (έως τις 22 Μαΐου 2017). Θα επιλεγούν τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «Ταράτσας» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί.
 
Η επιλογή των τελικών διαγωνιζόμενων θα γίνει από μία πραγματικά άξια επιτροπή που την αποτελούν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Κυριακή Αιλιανού, Δημήτρης Βραχνός, Ελένη Γιαννοπούλου, Έφη Κουφοπούλου, Όλγα Λασκαράτου, Χρήστος Παπαμιχάλης, Ξενοφών Ραράκος και Βάσια Ρεντούμη.
 
Και μετά θα έχουμε ζωντανή ακρόαση των τραγουδιών που προκρίθηκαν. Η κριτική επιτροπή που θα κάνει ζωντανή ακρόαση των υποψηφίων αποτελείται από τους: Μαρία Βουμβάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβο Δεληβοριά, Γεράσιμο Ευαγγελάτο, Αγγελο Παπαδημητρίου, Αγγελο Τριανταφύλλου και Κατερίνα Σταματάκη.
 
Είπαμε, αυτό που κάνει ο Φοίβος είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα. Απ' όποια πλευρά και αν το δεις.