Ραδιοσταθμός στην Καλιφόρνια θέλει να αναδείξει το ταλέντο μιας... Annie Lennox

Ραδιοσταθμός στην Καλιφόρνια θέλει να αναδείξει το ταλέντο μιας... Annie Lennox
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάπου, σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει στο Λος Άντζελες, μια γυναίκα που μόλις ανέλαβε τα ηνία του, ονόματι Kylie, ανακάλυψε μια γυναίκα με σπουδαία φωνή και «προοπτικές» για μια μεγάλη καριέρα. 

01 Ιουλίου 2017
Κι έτσι αποφάσισε να την προωθήσει, όπως θα έκανε ένας οποιοσδήποτε καλόπιστος άνθρωπος του μέσου και ανιχνευτής νέων επιτυχιών.
 
Έτσι, αποφάσισε να επικοινωνήσει με την ίδια την Annie Lennox, για να της εκδηλώσει το θαυμασμό της για την δουλειά που κάνει στο τραγούδι και να της δώσει την ευκαιρία να ακουστεί σε πάνω από 150.000 μοναδικούς ακροατές κάθε μήνα. Ήταν τόσο εντυπωσιασμένη η Kylie, που ζήτησε από την.... φερέλπιδα ερμηνεύτρια το τελευταίο της single, για να το περάσει από έλεγχο ο διευθυντής προγράμματος κι αν του αρέσει να το παίζει στον αέρα του σταθμού.
 
Μόνο που η ενθουσιώδης Kylie, παρέλειψε μια μικρή λεπτομέρεια. Ότι συνομιλούσε με την φωνή των Eurythmics, που μεγαλούργησαν την δεκαετία του '80 με το Sweet Dreams, το Here Comes the Rain Again, το There Must Be An Angel και πολλά ακόμα singles, που έγιναν διαχρονικές επιτυχίες και κατέκτησαν τα charts τόσο της Μεγάλης Βρετανίας όσο και των ΗΠΑ. Δηλαδή την πολυβραβευμένη Annie Lennox, που συνεχίζει μέχρι και σήμερα μια πολύ καλή solo καριέρα.
 
H Lennox ανέβασε ένα screenshot από το e-mail που της εστάλη απ' τον ραδιοσταθμό στην επίσημη σελίδα της στο facebook. Με τους φαν της να κάνουν πολλά επικριτικά σχόλια για την αποστολέα του mail. Ωστόσο, η ίδια φρόντισε να δώσει κι έναν πιο συμβουλευτικό τόνο σε όλη αυτή την ιστορία, με σχόλιό της κάτω από την φωτογραφία. «Θα προέτρεπα κάθε νέο (ή όντως αναγνωρισμένο) καλλιτέχνη να στείλει αυτού του είδους τα e-mail κατευθείαν στα σκουπίδια. Εταιρίες σας προσεγγίζουν χωρίς να σας ξέρουν για να σας βοηθήσουν, στέλνοντας mail που είναι ολοφάνερα τυποποιημένα, με links που σας ζητούν χρήματα για να ανεβάσετε τα τραγούδια σας. Είναι μια μεγάλη απάτη, και δεν θέλω να δω κανέναν να μπαίνει σε τέτοιους μπελάδες».