Δευτέρα 24 Ιουλίου, ο Γιάννης Πετρίδης ξεκινά και πάλι στο Πρώτο Πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Ιουλίου, ο Γιάννης Πετρίδης ξεκινά και πάλι στο Πρώτο Πρόγραμμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, το θρυλικό «Από τις 4 στις 5» επανέρχεται στην ώρα του και στο φυσικό του χώρο, την Ελληνική Ραδιοφωνία.

17 Ιουλίου 2017
Μπορεί το θέμα της επιστροφής του Γιάννη Πετρίδη στην ΕΡΤ να πέρασε από σαράντα κύματα, πέφτοντας «θύμα» της γνωστής γραφειοκρατίας, όμως εν τέλει ο πιο γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός γυρνάει «σπίτι του». Έπειτα από ένα ολιγόμηνο διάλειμμα από τα ερτζιανά, λόγω της αποχώρησής του τον Φεβρουάριο, από τον Βήμα 99.5 του (προβληματικού) ΔΟΛ.

Μία ιστορική στιγμή.
 
Το ΔΣ της ΕΡΤ επικύρωσε την απόφαση για την επαναφορά του Γιάννη Πετρίδη στο Πρώτο Πρόγραμμα, κι έτσι από την επόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου θα ξαναβγεί στον αέρα από τις συχνότητές του στην γνωστή ώρα, καθημερινά 4 με 5 το απόγευμα. Έλειψε από πολύ κόσμο, είναι η αλήθεια. Τόσο μετά τον Βήμα 99.5 όσο και κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών χρόνων (λόγω του «μαύρου» του 2013 στην ΕΡΤ) καθώς τον «έχασαν» πολλοί ακροατές από την περιφέρεια.

Αύριο στο e-tetRadio ο Γιάννης θα μας πει πως ακριβώς θα είναι ο νέος κύκλος των εκπομπών του. Τι ύφος θα έχουν αυτές και τι μουσικές θα παίζει.