Σπεύσατε: βγήκαν επιπλέον εισιτήρια για Foo Fighters (update: sold out)

Σπεύσατε: βγήκαν επιπλέον εισιτήρια για Foo Fighters (update: sold out)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απελευθερώθηκαν κάποιες θέσεις στο Ηρώδειο λόγω αλλαγών στην παραγωγή οπότε σπεύσατε. Η συναυλία είναι μόλις αύριο και προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε.  

09 Ιουλίου 2017update: Δεν χρειάζεται να σας πούμε πως έγινε γρήγορα sold out. Δεν ήταν και πολλά άλλωστε, γύρω στα 150 εισιτήρια. Ωραία Κυριακή θα ξημέρωσε για κάποιους που τσίμπησαν το μαγικό χαρτάκι... 

Και θα είναι κανονική συναυλία, μαθαίνουμε, ούτε ακουστική ούτε τίποτε άλλο αντίστοιχο και θα κρατήσει περίπου μιάμιση ώρα. Στο NOS Alive τα έσπασαν την Παρασκευή το βράδυ. Ιδού τι έγραψε το ΝΜΕ: «Last night (July 7) at Lisbon’s Nos Alive, they made good on that promise with one of longest, most epic sets the band have ever played, spanning a whopping two and a half hours – in spite of them taking to the stage at midnight»

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης (Landmarks Live και ViewMaster) για τις θέσεις που άδειασαν και βγαίνουν στην κυκλοφορία: «Μετά από τις τελευταίες τεχνικές τροποποιήσεις για την προετοιμασία του γυρίσματος της συναυλίας των Foo Fighters, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 10 Ιουλίου του 2017, είναι διαθέσιμος επιπλέον περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρώς ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του. Η είσοδος στο χώρο του θεάματος προϋποθέτει από το θεατή την επίδειξη του ανάλογου εγγράφου (ταυτότητας/διαβατηρίου) μαζί με το εισιτήριο του. Το όνομα που υπάρχει στο έγγραφο πρέπει να είναι το ίδιο με εκείνο που αναγράφεται στο εισιτήριο. Η μη ταυτοπροσωπία, συνεπάγεται τη μη δυνατότητα εισόδου στο χώρο. Τέλος, ενημερώνουμε το κοινό πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο σε όποιον μεταφέρει σακίδιο πλάτης, μεγάλη τσάντα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα (πχ: ταξιδιωτικά σακίδια κλπ), για λόγους ασφαλείας».


Για εισιτήρια  ΕΔΩ κι ΕΔΩ. Τρέξτε (Κυριακή 10:42 πρωί)