Δεν χωρούσαμε άλλοι στο πάρτι του Best 92.6

Δεν χωρούσαμε άλλοι στο πάρτι του Best 92.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο βράδυ στο Bolivar, υπήρχαν ένα προς ένα όλα εκείνα τα στοιχεία που συναντούσαμε στα παλιά καλά πάρτι του σταθμού: απίστευτο κόσμο, οι παραγωγοί όλοι στις επάλξεις (στα dexx δηλαδή), μουσικάρες και 100% καλοκαιρινή διάθεση.

16 Ιουλίου 2017
Το μαγαζί μέσα γεμάτο από νωρίς, το πάρκινγκ φισκαρισμένο από τις 11 και μισή ήδη (!), ουρές στα ταμεία απ'  έξω και από την Ποσειδώνος να καταφθάνουν σε μπουλούκια οι παρέες. Σας το είπα, ένα πάρτι από τα παλιά, από εκείνες τις εποχές που, μήπως, τελικά, δεν πέρασαν ανεπιστρεπτί; Και κράτησε φυσικά έως το πρωί, προσωπικά δεν άντεξα, αλλά το έβλεπα τι γινότανε. Με τόσους καλούς dj's μαζί δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο.  
 

Μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν η Bari-Focus να παρουσιάζει το σταθμό να βολοδέρνει γύρω στο 3%. Να το δεχτώ πως δεν είναι εύκολο μέσα σε έναν (και κάτι) χρόνο να πετύχει τις παλιές του επιδόσεις, σύμφωνοι, αλλά μου δημιουργεί απορία που οι ακροαματικότητες τον δείχνουν ακριβώς στα μισά. Δεν περιμένεις φυσικά ένα πάρτι για να βγάλεις συμπέρασμα για τις ακροαματικότητες, εννοείται πως όχι. Αλλά δεν νομίζετε κι εσείς πως όλα κάτι δείχνουν, όλα έχουν τη μικρή ή μεγάλη σημασία τους;