Τα τρία νέα ραδιόφωνα που θα ακούμε από το Φθινόπωρο

Τα τρία νέα ραδιόφωνα που θα ακούμε από το Φθινόπωρο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η σεζόν 2016-2017 λήγει και τυπικά σε λίγες μέρες με τους εναπομείναντες μουσικούς παραγωγούς να κάνουν τις τελευταίες τους εκπομπές - τα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα θα συνεχίσουν, εννοείται, με αντικαταστάσεις.

25 Ιουλίου 2017
Ωστόσο η νέα σεζόν, τουλάχιστον βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει, θα μας φέρει όχι ένα, αλλά τρία νέα εγχειρήματα. Τόσο στο ενημερωτικό όσο και στο μουσικό ραδιόφωνο. Τα δύο εξ αυτών είναι από εφημερίδες, οι οποίες μέσω συμπράξεων κατεβαίνουν και στα ερτζιανά
 
98.6 FM (πρώην Derti)
Στην αρχή του μήνα που διανύουμε, το project του Derti 98.6 έκλεισε τον κύκλο του, μετά από 11 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας. Ο ίδιος άνθρωπος που το έστησε τότε, ο Νίκος Νικολακόπουλος, ετοιμάζει ένα νέο ραδιόφωνο στη συχνότητα, το οποίο δεν θα συγγενεύει με κανένα από αυτά που παίζουν τώρα. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι θα παραμείνει στο ελληνικό ρεπερτόριο και πως εντός των ερχόμενων εβδομάδων θα κάνει τα αποκαλυπτήριά του στον αέρα. Μέχρι τότε, στους 98.6 θα παίζει η παλιά playlist του Derti.
 
Athens Voice Stereo 102.5
Το Nitro Radio, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σε πλήρη αδράνεια, ενεργοποιείται ξανά μετά τη σύμπραξη των εργαζόμενων-συνεταιριστών του με την Athens Voice. Ο διακαής πόθος του Φώτη Γεωργελέ για ραδιοφωνική version της free press εφημερίδας θα πάρει σάρκα και οστά το Φθινόπωρο. Η συχνότητα θα λανσαριστεί με διαφορετικό όνομα έπειτα από 22 χρόνια .
 
Θέμα 104.6
Είναι ένα project που ήταν να ξεκινήσει Μάιο ωστόσο μετατέθηκε για Φθινόπωρο. Το εκδοτικό δίδυμο του Πρώτου Θέματος, ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Τάσος Καραμήτσος, συνέπραξε με τον Διονύση Παναγιωτάκη για να αναβιώσει στη θέση του -βραχύβιου όπως αποδείχθηκε- Action 104.6 το «Θέμα FM». Αυτή τη φορά το εγχείρημα τρέχει ο Βασίλης Χιώτης, πρώην διευθυντής του Βήμα 99.5 και έχει ήδη κλείσει κάποια δυνατά ονόματα που θα το στελεχώσουν, όπως ο Τζίμης Πανούσης και ο Φοίβος Καρζής.