«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, κόμμα ραδιοφωνικό»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, κόμμα ραδιοφωνικό»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας σταθμός που δεν είναι... μακέτο, λειτουργεί στην Κύπρο. Οι λόγοι, εμφανείς...

22 Αυγούστου 2017
Μπορεί στη βουλή να βρίσκεται πλέον ως Δημοκρατική Συμπαράταξη και να μοιράζεται τα έδρανά του με τη ΔΗΜΑΡ, όμως εκτός κοινοβουλίου και συγκεκριμένα στα ερτζιανά, ο «ήλιος ο πράσινος» συνεχίζει να ανατέλλει. Έστω με κάποιες παραλλαγές. Αντί για βουλευτές έχει στο δυναμικό του παραγωγούς και DJ's, κι αντί του «πύρινου λόγου» που είχαν ορισμένοι εξ αυτών παίζει τραγούδια της Pink, της Tina Turner, του Bill Withers και άλλων.
 
Εν ολίγοις, στην Κύπρο λειτουργεί ένας αγγλόφωνος ραδιοφωνικός σταθμός που θυμίζει έντονα το... ΠΑΣΟΚ. Όχι στις μουσικές επιλογές του, καθώς παίζει παλιές και νέες ξένες επιτυχίες, αλλά στο image και το όνομά του. Πρόκειται για τον Sunshine 90.8, με έδρα την Πάφο, ο οποίος για λογότυπο έχει τον γνωστό ήλιο του «Κινήματος». Έχοντας όμως αλλάξει ελαφρώς τις ακτίνες του ήλιου και το χρώμα του, που είναι κόκκινο αντί για το χαρακτηριστικό πράσινο του ΠΑΣΟΚ.
 
 
Δυστυχώς, από ό,τι ακούσαμε, δεν έχει ως σήμα το Carmina Burana ή το Καλημέρα Ήλιε του Μάνου Λοΐζου. Ούτε κάνουν εκπομπές άνθρωποι από το περίφημο «βαθύ ΠΑΣΟΚ», που κυβέρνησαν εναλλάξ με τη ΝΔ την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες -με τα γνωστά αποτελέσματα, μνημόνια κ.λπ. Μισές δουλειές...