«Ο Μαρινάκης να δηλώσει άμεσα παρών στο Βήμα FM»

«Ο Μαρινάκης να δηλώσει άμεσα παρών στο Βήμα FM»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έκκληση από την ΕΤΕΡ στο νέο ιδιοκτήτη για να... ενδιαφερθεί για το σταθμό του.

26 Αυγούστου 2017
Αφορμή για αυτό το κάλεσμα ήταν η χθεσινοβραδινή επίθεση στα παλιά (πλέον) γραφεία του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου, από κουκουλοφόρους που πέταξαν μπογιές κι έσπασαν τις τζαμαρίες της εισόδου. 
 
Ουσιαστικά στο κτίριο όπου στεγάζεται (μόνος του!) ο Βήμα 99.5, καθώς όλα τα Μέσα του Συγκροτήματος έχουν πλέον μεταφερθεί στη Λεωφόρο Συγγρού 340, στα παλιά γραφεία δηλαδή της ΝΔ. Κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών, την στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν στο κτίριο μόνο οι τεχνικοί του σταθμού και οι σεκιουριτάδες.
 
Εν αντιθέσει λοιπόν με τον υπόλοιπο ΔΟΛ που σταδιακά ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του, ο Βήμα 99.5 συνεχίζει να υπολειτουργεί, αποξενωμένος πια και στο minimum του ενημερωτικού του χαρακτήρα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 
Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Μιχαλακοπούλου.
 
Βιάστηκαν να περιγράψουν τους δράστες και την προέλευση τους καθώς και τις σχέσεις τους με την Κυβέρνηση. Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι μία ομάδα εγκληματικών στοιχείων προσπάθησε να εισβάλλει βίαια στις εγκαταστάσεις της Μιχαλακοπούλου όπου πλέον εξακολουθεί να στεγάζεται μόνο ο «ΒΗΜΑ FM» . Τα υπόλοιπα μέσα του Ομίλου πλέον στεγάζονται σε νέες εγκαταστάσεις μακριά από την Μιχαλακοπούλου. Οι μόνοι που πραγματικά κινδύνεψαν ήταν οι τεχνικοί και ο φύλακας που είχαν βάρδια στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού και οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με τις όποιες αιτίες και αφορμές της επίθεσης και για τους οποίους κανείς δεν ενδιαφέρθηκε!
 
Εμείς δεν θα γίνουμε ούτε μάντεις αλλά ούτε αστυνομικοί για να φωτογραφίσουμε τους επιτεθέντες, ούτε και αναλυτές να αποκαλύπτουμε προβοκάτσιες, δεν είναι άλλωστε δουλειά μας. Θα επισημάνουμε μόνο πως εκτός των γνωστών εργασιακών και οικονομικών προβλημάτων που ήδη μας απασχολούν στον «ΒΗΜΑ FM» για περισσότερο από ένα χρόνο, τώρα προστέθηκε και το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων. Τα προαναφερθέντα προβλήματα επιτείνονται έτι περαιτέρω λόγω της απουσίας εκπροσώπων της νέας Διοίκησης που ανέλαβε με τη διαδικασία της εκκαθάρισης, μεταξύ άλλων και τον ραδιοσταθμό.
 
Καλούμε την νέα εργοδοσία επιτέλους να δώσει άμεσα το παρόν και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που πρόσφατα ανέλαβε. Δεν δίνουμε βάση σε φημολογίες που κυκλοφορούν εντόνως από διάφορους κύκλους το τελευταίο διάστημα. Δηλώνουμε πως θα είμαστε αρωγοί στη εξομάλυνση των εργασιακών προβλημάτων  και την εύρυθμη λειτουργία του «ΒΗΜΑ FM».