Ραδιόφωνο εκ των έσω το Θέμα Radio 104.6

Ραδιόφωνο εκ των έσω το Θέμα Radio 104.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγή στόχων για το ραδιοσταθμό του Πρώτου Θέματος που αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο.

20 Σεπτεμβρίου 2017
Κόπηκαν όλα τα πρόσωπα εκτός εφημερίδας που είχαν ήδη έλθει σε συμφωνία για να κάνουν εκπομπές, όπως ο Φοίβος Καρζής λόγου χάριν ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, δεν θα πάει στη Νέα Δημοκρατία. Οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις, στο Πρώτο Θέμα και το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη.
 
Οπότε θα ακούμε δημοσιογράφους του Πρώτου Θέματος και του Action 24 που έκαναν και παλιότερα εκπομπή στο Action 104,6 όπως ο Γιάννης Πολίτης, ο Γιώργος Κουβαράς κ.ά. Τίποτε το καινούργιο δηλαδή. 
 
Προφανώς αποφάσισαν το μπάτζετ του σταθμού να είναι πολύ μαζεμένο και θα πληρώνουν μόνο επιμίσθια. Ωστόσο χωρίς ανθρώπους αμιγώς του ραδιοφώνου δεν γίνεται ποτέ δουλειά. Δεν θα επιτύχει το πείραμα δίχως «κανονικούς» παραγωγούς. Υποθέτουμε πως ο διευθυντής του σταθμού Βασίλης Χιώτης που γνωρίζει από ραδιόφωνο το καταλαβαίνει αυτό, αλλά έχει δεμένα τα χέρια του. Αλλά το ραδιόφωνο έχει τους απαράβατους κανόνες του.
 
Είναι η δεύτερη φορά που επιχειρεί ραδιοφωνικά το Πρώτο Θέμα. Η πρώτη πήγε άπατη. Ελπίζουμε να μη συμβεί το ίδιο και τώρα.