Επιτέλους, βάζει (κάποιες) εκπομπές ο Ελληνικός 93.2

Επιτέλους, βάζει (κάποιες) εκπομπές ο Ελληνικός 93.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Δημήτρης Μάρκος θα είναι ο πρώτος που θα βρεθεί πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοσταθμού. 

30 Οκτωβρίου 2017
update: Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο 1 με 2 το μεσημέρι, θα είναι στον Real 97.8 ο Δημήτρης Μάρκος. Όσο για τον Ελληνικό 93.2, θα είναι στο καθημερινό του πρόγραμμα 12 με 3 το μεσημέρι, όπως είπε μέσω της εκπομπής του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Επιστρέφει με διευρυμένες αρμοδιότητες μάλιστα στη Real Group, μετά από ένα «διάλειμμα» περίπου ενός έτους. Παραιτήθηκε από τον Λάμψη 92.3 όπου βρισκόταν τους τελευταίους 11 μήνες καθημερινά, 1-3 το μεσημέρι. Μέχρι τότε έκανε εκπομπές στην πολύ πρωινή ζώνη του ραδιοφώνου των Χατζηνικολάου - Κουρή, 5 με 6 το πρωί, παραμένοντας στο σταθμό για περίπου 8 χρόνια. Και τώρα θα είναι πρωινός (όχι τόσο βέβαια). 
 
Ωστόσο πλέον θα κάνει εκπομπές, όχι μόνο στον Real 97.8 αλλά και στον Ελληνικό 93.2. Στο νέο στούντιο του σταθμού στο Μαρούσι. Πράγμα που σημαίνει πως το μουσικό ραδιόφωνο της Real Group αποκτά εκπομπές για πρώτη φορά στην, δύο ετών, ιστορία του. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν δύο-τρία ακόμα ονόματα για τις υπόλοιπες ζώνες της ημέρας.

Ο ραδιοσταθμός τα πηγαίνει πολύ καλά στις μετρήσεις, βρίσκεται σταθερά πάνω από το 5%. Κι επιτέλους αποκτά «φωνές» πίσω απ' τα μικρόφωνα, ήταν ένα στοιχείο που έλλειπε από το πρόγραμμά του.