O Worakls θα σηκώσει απόψε την Αθήνα στον αέρα

O Worakls θα σηκώσει απόψε την Αθήνα στον αέρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Θα παίξω για πρώτη φορά στο Steam Athens και πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω την ώρα. Την τελευταία φορά που εμφανίστηκα στην Αθήνα πέρασα φανταστικά» λέει ο ίδιος ο Worakls στο e-tetRadio. 

03 Νοεμβρίου 2017
Ο «Μότσαρτ της ηλεκτρονικής σκηνής» (όπως τον αποκαλούν), ένας χαρισματικός DJ που ταυτόχρονα γράφει και μουσική. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια μουσικών και άρχισε να μαθαίνει πιάνο σε ηλικία 3 χρονών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ωδείο ενώ είχε ήδη καταλάβει πως μέσω της ηλεκτρονικής μουσικής έβρισκε τον τρόπο να παρουσιάζει τις μελωδίες του. Ο  Worakls αντλεί την έμπνευση του από πολλά και διαφορετικά πράγματα, από τα soundtrack έως και την κλασική μουσική ακόμα. Το 2014 δημιούργησε την εταιρία Hungry Music. «Η "Hungry music" είναι μια δισκογραφική εταιρία που δημιουργήθηκε από τον Nto, τον Joachim Pastor και μένα» επιβεβαιώνει ο Worakls προσθέτοντας επίσης «πως λίγο αργότερα μπήκε και ο Stereoclip στην ομάδα. Είναι μία εταιρία που της αρέσει να κυκλοφορεί δουλειές με μελωδική ηλεκτρονική μουσική». 
 
Φιλοξενείται συνήθως σε κλαμπ με μεγάλη χωρητικότητα, ωστόσο «εννοείται πως κάποιες φορές παίζω σε μικρότερους χώρους και το απολαμβάνω πραγματικά επειδή μπορώ να έρχομαι σε πιο άμεση επαφή με τον κόσμιο, κάνω high five με τους θεατές, το συναίσθημα είναι πιο έντονο και το μοιραζόμαστε. Και με μεγάλο κοινό και με μικρό ευχαριστιέμαι, είναι διαφορετικά τα συναισθήματα και όχι συγκρίσιμα». Τι σκέφτεται για την εντυπωσιακή επιτυχία του; «Από τη δική μου πλευρά δεν το βλέπω και τόσο εντυπωσιακό. Είμαι ένα πολύ απλό άτομο. Κάνω συνεχώς το καλύτερο δυνατό ώστε να βελτιώνω τη μουσική μου». Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον παγκόσμιας κλάσης DJ; «Δεν μπορώ να σας πω ποια είναι ακριβώς τα χαρακτηριστικά του. αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να πιστεύεις στις δυνατότητές σου, να κάνεις το καλύτερο καθημερινά, να εργάζεσαι σκληρά και να μην σκέφτεσαι αν μπορείς να φτάσεις το στόχο σου αλλά με ποιο τρόπο». 
 
Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι. 
Για εισιτήρια ΕΔΩ
Presale tickets: 12€
Normal ticket: 15€
Table reservation 140€ στα 4 άτομα
Τηλεφωνά κρατήσεων: 210 3412120, 6936 660260