Youngblood στα FM

Youngblood στα FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Κατερίνα Παναγοπούλου καλείται να κερδίσει το στοίχημα σε μία εξαιρετικά απαιτητική ώρα. 

15 Νοεμβρίου 2017
Στο 9 με 10 το πρωί θα κάνει εκπομπή καθημερινά στο Athens Voice 102.5, αμέσως μετά τον Στέφανο Τσιτσόπουλο (7 με 9) και πριν το δίδυμο Μάκη Προβατά και Αντώνη Πανούτσο (10 με 12). Youngblood ανάμεσα σε βετεράνους. Το talk radio στα καλύτερά του αρκεί βέβαια να μην πολιτικολογεί γιατί τόσο φιλελευθεριστάν μαζεμένο δεν πρόκειται να συναντήσεις πουθενά αλλού, ούτε καν στο... Free Thinking Zone. 
 
Γνωστή από τον Flash 96 (αλλά και το Star) η Κατερίνα Παναγοπούλου θα κάνει μία εκπομπή που θα είναι και δεν θα είναι πολιτική. Θα ακροβατεί. Το κατέχει το σπορ των ερτζιανών, καλή φωνή (αυτή λέει και τα σήματα του σταθμού), διαθέτει ραδιοφωνικό ρυθμό. Δύσκολη η αποστολή της ωστόσο, η ώρα της είναι prime time.
 
Δύσκολη αποστολή για το Athens Voice 102.5 γενικότερα. Πάνε να φτιάξουν ένα ραδιόφωνο πόλης εκεί, η συνταγή θέλει συγκεκριμένα συστατικά, τα ερτζιανά διαφέρουν πολύ από τα free press. Μην ξεχνούν άλλωστε πως δεν υπάρχει μουσικό κενό στα FM, οι μουσικές που παίζουν ακούγονται ήδη, δεν προσφέρουν κάτι το καινούργιο. Στα μικρόφωνα θα κριθούν όλα. Θα κομίσουν κάτι το φρέσκο και το πρωτότυπο; Θα φτιάξουν ραδιόφωνο προσωπικοτήτων; Αν ναι, τότε θα το κερδίσουν το στοίχημα. Μακάρι.