All Day Xmas Party από τον Athens UP Radio

All Day Xmas Party από τον Athens UP Radio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στο Saorsa Athens, ένα ολοήμερο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, με μουσικές από τους παραγωγούς και djs του Athens UP Radio, του καλού αυτού web radio.

21 Δεκεμβρίου 2017
Από το μεσημέρι στις 12 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τρώμε, πίνουμε και χορεύουμε για καλό σκοπό και ψωνίζουμε τα δωράκια της τελευταίας στιγμής από το mini bazaar. Στην πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο. 
 
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την στήριξη του φιλοζωικού σωματείου SCARS και του Συλλόγου Φροντίδα!
 

 
Ποιο είναι το scars;
To SCARS ( Second Chance Animal Rescue Society) είναι μια παρέα εθελοντών με εμπειρία, αγάπη και σεβασμό στα ζώα και τα δικαιώματα τους, μέσα στο αστικό περιβάλλον. Είναι οι γείτονες, οι συνάδελφοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους λίγο πιο ανοιχτά στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων. Δεν είναι σωματείο που αποτελείται από υπαλλήλους, αλλά από εθελοντές. Δεν έχουν καταφύγια και χώρους στέγασης/φιλοξενίας ζώων. Ο χώρος των σπιτιών των εθελοντών είναι ο χώρος που προσπαθούν να βοηθήσουν τα έκτακτα περιστατικά που προκύπτουν.  
 
Ποια είναι η Φροντίδα;
Ο Σύλλογος Φροντίδα είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.