«Ράδιο David Bowie» για μια εβδομάδα ο Pepper 96.6

«Ράδιο David Bowie» για μια εβδομάδα ο Pepper 96.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τραγούδια, συνεντεύξεις, ιστορίες με αποκορύφωμα ένα tribute live μόνο με μουσικές του «Thin White Duke».

03 Ιανουαρίου 2018
Ο Pepper 96.6 είναι ένας σταθμός που δεν κρύβει την αγάπη του για τον David Bowie, τόσο όταν ζούσε όσο και τώρα που δεν είναι πια κοντά μας. Με αφορμή τον θάνατό του αλλά και τα γενέθλιά του, που έχουν μόνο τρεις μέρες διαφορά, το ραδιόφωνο της Διαπασών αφιερώνει τον αέρα του σε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της μουσικής, των τελευταίων δεκαετιών.
 
Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και για 6 μέρες, ο Pepper 96.6 θα παρουσιάσει τα 40 πιο αγαπημένα και σημαντικά τραγούδια του Bowie, αποσπάσματα από συνεντεύξεις του, σπάνιες ηχογραφήσεις και τα 100 βιβλία που άφησε σαν παρακαταθήκη στους fans του. Επίσης οι Διαμαντής Αηδίνης, Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Πετρίδης, Παύλος Τσιμας, DJ Quentin, Παύλος Παυλίδης, Νίκος Ξυδάκης, Kid Moxie, Θέμις Μπαζάκα, Σώτη Τριανταφύλλου, Μαρία Μαρκουλή, Νίκος Πορτοκάλογλου, Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος και πολλοί ακόμα, θα μιλούν για τον David Bowie ενθυμούμενοι ιστορίες αλλά και το πως τους επηρέασε στη ζωή τους.
 
Το όλο αφιέρωμα στον «Starman» θα επεκταθεί και εκτός του στούντιο του Pepper 96.6, με ένα tribute live στο Ρομάντζο την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ. Εκεί θα παίξουν live οι «Heroes», μια tribute μπάντα για τον Bowie με τους Νεκτάριο Γεωργιάδη, Τόλη Φασόη, George Gaudy, Lou Is, Γιώργο Μπίλιο, Γιάννη Νάστα, Τίμο Βερέμη, George Gaudy, Theodore και άλλους πολλούς να ερμηνεύουν τραγούδια του. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.