Τα έκαναν... μπουζούκια τα 2018 Brits

Τα έκαναν... μπουζούκια τα 2018 Brits
Ακολουθήστε μας στο Google news

Stormzy (Βρετανός άνδρας) και Dua Lipa (γυναίκα) οι μεγάλοι νικητές στα χθεσινοβραδινά βρετανικά βραβεία μουσικής σε μία βραδιά, στο O2 του Λονδίνου, που έμοιαζε με τις δικές μας εκδηλώσεις σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

22 Φεβρουαρίου 2018
Βέβαια αυτό συμβαίνει πάντοτε εκεί να το διευκρινίσουμε, όπως μας λένε, άλλο τα βραβεία του MTV και άλλο οι συναυλίες εκεί από τα Brit Awards. Στην αρένα του O2 λοιπόν είχαν στηθεί τραπέζια. ροτόντες, με φαγητά και ποτά, προφανώς για κάποιους εκλεκτούς καλεσμένους. Είδαμε και το μενού στο Instagram και ήταν πλουσιότατο. Σε μία άκρη υπήρχαν και οι όρθιοι θεατές βέβαια, αλλά πρώτο τραπέζι πίστα ήταν άλλοι. Είμαστε πρωτοπόροι πάντως, όπως και να έχει, τελεία και παύλα. 

 
Κατά τ άλλα η βραδιά κύλησε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, τουλάχιστον στα live. Ακόμα και ο Kendrick Lamar παρουσιάστηκε πολύ εγκεφαλικός, οι Foo έπαιξαν στην ταράτσα, καλή και η Rita Ora. Τη διαφορά την έκανε ο Stormzy, ο ράπερ από το νότιο Λονδίνο, που τα έχωσε στην Τερέζα Μέι, ζητώντας της να πει που πήγαν τα χρήματα για τον Grenfell Tower, την πολυκατοικία που είχε πάρει φωτιά πέρυσι και στην οποία κάηκαν 71 άνθρωποι.

 
British male: Stormzy
British female: Dua Lipa
British group: Gorillaz
Breakthrough artist: Dua Lipa
Global Success award: Ed Sheeran
British single: Rag’n’Bone Man, Human
British album: Stormzy, Gang Signs & Prayer
British video: Harry Styles, Sign of the Times
International male: Kendrick Lamar
International female: Lorde
International group: Foo Fighters
Critics’ choice: Jorja Smith
British producer: Steve Mac

(Οι φωτογραφίες από το επίσημο site των βραβείων, με την Jorja Smith, τη νέα μούσα του Kendrick να κλέβει την παράσταση).