Παραιτήθηκε από το Ραδιόφωνο 24/7 88.6 ο Κώστας Αρβανίτης

Παραιτήθηκε από το Ραδιόφωνο 24/7 88.6 ο Κώστας Αρβανίτης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και κατ επέκταση από όλα τα μέσα του ομίλου της 24 Media.

28 Φεβρουαρίου 2018
Με μια ανακοίνωση που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook, ο -πρώην πλέον- διευθυντής του Ραδιοφώνου 24/7 88.6 Κώστας Αρβανίτης δήλωσε πως χθες τελείωσε η συνεργασία του με την 24 Media. Αναφερόμενος στον ραδιοσταθμό και τους εργαζομένους του έγραψε πως ήταν «ένα όνειρο που τόσο πιστέψαμε αλλά δυστυχώς τόσο λίγο κράτησε».
 
 
Ο Κώστας Αρβανίτης, θυμίζουμε, έκανε και εκπομπή (7.30 με 10 κάθε μέρα), ενώ του είχε ζητηθεί εσχάτως να εφαρμόσει περικοπές ευρείας κλίμακας στο Ραδιόφωνο 24/7. Οπως όλα δείχνουν, προς τιμήν του δεν δέχτηκε τις απολύσεις που του επέβαλλαν από την ιδιοκτησία και προτίμησε, κύριος, να πάρει το καπελάκι του και να φύγει διατηρώντας την προσωπική και επαγγελματική του αξιοπρέπεια.

Είναι κάπως παράδοξο πάντως από την ιδιοκτησία του σταθμού να μην δείχνει υπομονή ούτε για μία σαιζόν παίρνοντας τέτοιες αποφάσεις καρατομήσεων. Διορθωτικές κινήσεις χρειάζονταν στο πολιτικό τμήμα του σταθμού, όχι εκδιώξεις. Ηδη από το πρωί τρέχουν απολύσεις.

Για την πρωινή εκπομπή του σταθμού προαλείφεται η εξαιρετική Γιώτα Μιχαλοπούλου, μία πολύ καλή επιλογή για το άκρως δημοσιογραφικό 8 με 10.