Εσείς πού θα πάτε τελικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, Nick Cave ή Animal Collective;

Εσείς πού θα πάτε τελικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, Nick Cave ή Animal Collective;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο 23 Ιουλίου μπαίνει δίλημμα, Nick Cave στο Ejekt ή Animal Collective στο Nostos; Δύο μεγάλα ονόματα της μουσικής την ίδια βραδιά στην Αθήνα (τρία μαζί με τον Sting που θα παίζει και αυτός στο Ηρώδειο).

07 Μαρτίου 2018
Ή που δεν θα βλέπουμε μεγάλα ονόματα ή που αυτά θα παίζουν την ίδια μέρα. Και την ίδια ώρα. Έτσι, θα πρέπει να επιλέξουμε αν θα πάμε στο Ejekt Festival για τον Cave στην πλατεία Νερού ή στο Nostos Festival για τους Animal Collective στο διπλανό -μεσοτοιχία- ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος. Στο πρώτο βέβαια θα παίζουν και άλλα, εξαιρετικά (!), ονόματα όπως οι Wolf Alice και οι Protomartyr (και οι Editors, εντάξει), αλλά αυτό έχει κι ένα βασικό μειονέκτημα: το... εισιτήριο. Εκεί φτάσαμε αγαπητοί. Για να πας στο Ejekt πρέπει να πληρώσεις 43 ευρώ ενώ το Nostos είναι δωρεάν. Τι θα κάνετε εσείς αλήθεια, τι θα προτιμήσετε; Αν και στην Ελλάδα ο Cave δεν έχει γενικά ανταγωνισμό... 
 
Μεγάλα ονόματα πάντως στο φετινό Summer Nostos Festival, πολύ μεγάλα, ο (τεράστιος) John Cale, οι Kronos Quartet, η Lianne La Havas, οι Στέρεο Νόβα και πολλά ακόμα. Θα μαζέψει (πάρα) πολύ κόσμο εκεί και θα κόψει επίσης από αλλού.