Ολο και πιο πλούσιο το Release Festival, προστέθηκε και ο Parov Stelar

Ολο και πιο πλούσιο το Release Festival, προστέθηκε και ο Parov Stelar
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την ημέρα που θα παίζουν οι Jamiroquai, την Κυριακή 17 Ιουνίου, προστίθεται τώρα και ο Parov Stelar που στην Ελλάδα έχει απίστευτο κοινό. Δύο δηλαδή τα headliner της βραδιάς. Προσθέστε ακόμα τους Thievery Corporation και τους UB40.

08 Μαρτίου 2018
Μαζί τους θα είναι και οι Cigarettes After Sex αλλά και οι δικοί μας και οι Sillyboy's Ghost Relatives και Σtella. Τα εισιτήρια παραμένουν φθηνά, τώρα τα βρίσκουμε με 43 ευρώ (το μονό εισιτήριο) και 80 ευρώ (το διπλό). Επίσης, ξεκινάει η διάθεση τριήμερου εισιτηρίου προς 105 ευρώ. Για τις 17 Ιουνίου, για τις 31 Μαΐου που είναι η πρώτη μέρα με δύο εξαιρετικά φρέσκα ονόματα, τους London Grammar και τον Rag 'n' Bone Man και για μία επιπλέον ημέρα, την 1η Ιουνίου, με Thievery Corporation και UB40.

Δηλαδή με 105 ευρώ συνολικά βλέπεις στην πλατεία Νερού στο Φάληρο τους Jamiroquai, London Grammar, Thievery Corporation, UB40 (feat. Ali Campbell, Astro & Mickey), Rag'n'Bone Man, Parov Stelar, Cigarettes After Sex, Golan, Kid Moxie, Sillyboy's Ghost Relatives, Σtella, Angelika Dusk και πολλούς ακόμα. Μην μας πείτε πως δεν αξίζει, έτσι;