Fight Club: το πιο ισχυρό «χαρτί» του Σπορ FM 94.6

Fight Club: το πιο ισχυρό «χαρτί» του Σπορ FM 94.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι η εκπομπή που μετρά πάνω από 16 χρόνια στον αέρα και απογειώνει τον ραδιοσταθμό στις ακροαματικότητες, κάθε βράδυ.

24 Μαρτίου 2018
Ανοδική η τροχιά στην οποία βρίσκεται το αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ (ΕΔΩ) - παίζει ρόλο φυσικά και η διαφημιστική προβολή που του γίνεται μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ομίλου. Ένας όμως από τους πολλούς παράγοντες -ίσως ο κυριότερος- που οδηγούν τον Σπορ FM 94.6 ξανά στη δεκάδα είναι το Fight Club, το θρυλικό δίδυμο του Γιάννη Τσαούση και του Κώστα Βαϊμάκη.
 
Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας οι εκπομπές του κινούνται σε μέτρια ποσοστά, όπως γίνεται και στον ανταγωνιστή του το Sport24 103.3. Πότε εντός, πότε εκτός της πρώτης εικοσάδας. Όμως στις 10 το βράδυ ανεβαίνει κατακόρυφα και πηγαίνει κατευθείαν στην πρώτη θέση ​ανάμεσα στους ραδιοσταθμούς όλης της Αττικής, παραμένοντας εκεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Η πλειοψηφία των ακροατών της πόλης ακούει τις παντός είδους αναλύσεις των δύο παραγωγών του Fight Club, ενώ στο τελευταίο ημίωρο της εκπομπής παίρνουν τη θέση τους τα τριλλήματα, οι μεγάλες αλήθειες, τα μουσαντέ και τα «Αν ο Γκόντζος ήταν». Δίνοντας έτσι το καλύτερο «lead in» στις εκπομπές επικοινωνίας που ακολουθούν, με τους ρεπόρτερ του Σπορ FM (εναλλάξ ) και τον Βασίλη Γερασίμου (αργότερα) που συνεχίζουν με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα.
 
Η ραδιοφωνική επανένωση του Γιάννη Τσαούση με τον Κώστα Βαϊμάκη έγινε για πρώτη φορά με αφορμή τα 20χρονα του Σπορ FM και την επετειακή εκπομπή που έκαναν μαζί την ημέρα των εορτασμών. Κάτι που, όπως αποδεικνύεται, ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες σκέψεις στο ραδιόφωνο της πόλης, τα τελευταία χρόνια.