Καινούργιος «99.8 FM» ανατέλλει και φαίνεται πως κάτι καλό γίνεται εκεί

Καινούργιος «99.8 FM» ανατέλλει και φαίνεται πως κάτι καλό γίνεται εκεί
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από χθες λοιπόν νέες μουσικές παίζουν στους 99.8 ενώ ακούστηκαν και κάποιες φωνές στον αέρα κάνοντας δοκιμαστικά ON (λέγοντας και ειδήσεις με κινέζικο περιεχόμενο!). 

02 Απριλίου 2018
Στη συχνότητα έβγαινε μέχρι πρότινος ο «λίγα λόγια και με νόημα» ραδιοσταθμός με τα παλιά λαϊκά του. Παρακάτω ένα δείγμα από τις τωρινές μουσικές από μία τυχαία ώρα σήμερα:
 
Alice Merton - No Roots
Django Django - Surface to Air
George Ezra - Paradise
Jon Allen - Jonah's Whale
Thievery Corporation - Fight to Survive
Robert Finley - Medicine Woman
The Heavy - Nobody's Hero
The Lumineers - Ho Hey
Beth Hart & Joe Bonamassa - Addicted
Awolnation - Jealous Buffoon
 
Ο 99.8 αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα, τόσο στο τεχνικό όσο και στο νομικό κομμάτι. Ως επιχείρηση δεν διαθέτει βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας (είχε καταθέσει αίτηση τον Ιούλιο του 2017, κάποιες πληροφορίες λένε πως υπάρχει θετική εισήγηση από το ΕΣΡ), ενώ η εμβέλεια της συχνότητάς της είναι περιορισμένη, λόγω του Δεύτερου Προγράμματος που εκπέμπει από τους 99.9 για τα Νότια Προάστια και την Κορινθία. Ο «λίγα λόγια και με νόημα» πλέον συνεχίζει κανονικά μόνο μέσω του astrofm.gr και του Live24. Ο νέος «99.8 FM» ακόμα δεν εκπέμπει διαδικτυακά.
 
Ως σταθμός είχε μακρά ιστορία. Ξεκίνησε ως Άστρο 97.9 με ιδιοκτήτη έναν από τους πιο γνωστούς ραδιοερασιτέχνες του Πειραιά. Το 2001 έκλεισε μαζί με πολλούς ακόμα ραδιοσταθμούς λόγω του Ελ. Βενιζέλος και ξαναβγήκε με το ίδιο όνομα μερικά χρόνια αργότερα, στους 99.7 αρχικά και στους 99.8 αργότερα.