Νέο Mega το Μακεδονία TV ή νέος ΑΝΤ1 Gold;

Νέο Mega το Μακεδονία TV ή νέος ΑΝΤ1 Gold;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρόγραμμα του καναλιού, πλέον, αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από παλιότερες σειρές του ΑΝΤ1!

10 Απριλίου 2018
Με το ΕΣΡ να επιβεβαιώνει τον μη ενημερωτικό-ψυχαγωγικό του χαρακτήρα τον περασμένο Ιανουάριο, το Μακεδονία TV κάνει μια ακόμα αλλαγή στο πρόγραμμά του. Έχοντας ήδη σταματήσει τα δελτία ειδήσεων από πρόπερσι το καλοκαίρι, αποφάσισε να γίνει ένα... δεύτερο Mega. Το οποίο, παρότι υπολειτουργεί και οι εργαζόμενοί του είναι απλήρωτοι για μήνες, καταφέρνει και «επιβιώνει» στους πίνακες της Nielsen με πολύ καλά ποσοστά παίζοντας μόνο σειρές από το αρχείο του και ταινίες.
 
Αυτό είδαν οι ιθύνοντες του ομίλου ΑΝΤ1 και αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο στο Μακεδονία TV. Όλο του το πρόγραμμα πλέον αποτελείται από -προς το παρόν- 8 παλιές σειρές του ΑΝΤ1, δραματικές κυρίως, τόσο στις καθημερινές όσο και στα Σαββατοκύριακα, και στις ίδιες ώρες. Μοναδικές εξαιρέσεις μια εξάωρη ζώνη τηλεμάρκετινγκ (8 το πρωί με 2 το μεσημέρι) και η αθλητική εκπομπή Derby, κάθε Δευτέρα βράδυ. Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές και σειρές που έπαιζαν αποκλειστικά στον σταθμό «κόπηκαν». Από την άλλη το Μακεδονία TV εξασφάλισε και τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ, οι οποίες μέχρι πρότινος προβάλλονταν στην ΕΡΤ.
 
Το συγκεκριμένο format προγράμματος θυμίζει ένα άλλο παλιότερο πρότζεκτ του ομίλου, τον ANT1 Gold, που έπαιζε σειρές και εκπομπές από το αρχείο του ΑΝΤ1 μέσω της Nova, πριν από περίπου 15 χρόνια.