Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία ωραία ιδέα στον Μελωδία 99.2

05 Νοεμβρίου 2013Μία ωραία ιδέα είχαν και (την) καθιέρωσαν στον «Μελωδία 99.2». Κάθε πρωί, 9 και μισή με 10 και μισή, ο Δημήτρης Βραχνός και η Κωνσταντίνα Βαρσάμη κάνουν μαζί μία εκπομπή με... αφιερώσεις ακροατών. Και παίζουν τραγούδια τα οποία επιλέγουν οι ίδιοι οι ακροατές. Σαν εκείνες τις παλιές καλές στιγμές του ραδιοφώνου, τις παραδοσιακές, με τις αφιερώσεις. «Η Μαρία αφιερώνει στο Γιώργο»«η κυρία Ελένη αφιερώνει στον εαυτό της» (αυτό βέβαια!) αλλά σίγουρα με καλά τραγούδια, απρόβλεπτα κομμάτια, διαφορετικά πολλές φορές από τα συνήθη που ακούγονται στη συχνότητα των «99.2». Μην τους υποτιμούμε τους ακροατές, δεν είναι σωστό και δεν είναι κι έξυπνο συν τοις άλλοις. Τη βρίσκουν και μεταξύ τους οι δύο παραγωγοί, είναι φανερό πως τη χαίρονται τη φάση, η ωριαία συνύπαρξή τους στα μικρόφωνα του σταθμού προσφέρει μία τσαχπίνικη πινελιά στο συνολικό πρόγραμμα. Άλλωστε αυτές οι εκπλήξεις είναι που κάνουν ένα ραδιόφωνο γοητευτικό.
Ο Δημήτρης Βραχνός κάνει εκπομπή καθημερινά 7 με 10 (10 και μισή πλέον) και η Κωνσταντίνα Βαρσάμη 10 (9 και μισή πλέον) με 12.
* Ο Δ.Βραχνός να σημειώσουμε έχει λόγο και στην playlist του σταθμού. Μαζί με τον Νίκο Νικολακόπουλο τη φτιάχνουν και κάνουν εξαιρετική δουλειά, αμφότεροι. (Οι ακροατές μερικές φορές τους ξεπερνούν!).
* Η Κ.Βαρσάμη (πρώην Γκίζα) κάνει και την εκπομπή Σκάι Classic κάθε βράδυ, μεσάνυχτα, στον «Σκάι 100.3». Κείμενα δικά της, μουσική επιμέλεια Ν.Νικολακόπουλου.