To νέο τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη αποκλειστικά στο e-tetRadio

To νέο τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη αποκλειστικά στο e-tetRadio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρώτη ακρόαση για το «Lilies of the valley» του Jun Miyake, το πασίγνωστο ορχηστρικό θέμα από το «Pina» σε μία διασκευή και με τον τίτλο «Ένα κόκκινο μαντήλι». 

09 Δεκεμβρίου 2013


Το νέο άλμπουμ της Δήμητρας Γαλάνη κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο. Και θα λέγεται «Αλλιώς». Πολυαναμενόμενο. Η μουσική θα είναι δική της και του Χρυσόστομου Μουράτογλου ενώ θα υπάρχει κι ένα κομμάτι του Jun Miyake, του περίφημου Ιάπωνα συνθέτη που υπογράφει το σάουντρακ του φιλμ «Pina» του Βιμ Βέντερς. Τους στίχους υπογράφει ο Παρασκευάς Καρασούλος.

Την Πέμπτη όμως, ως προπομπός του άλμπουμ, κυκλοφορεί ένα EP με τέσσερα τραγούδια. Ένα συλλεκτικό EP που θα βγει σε 2 χιλιάδες (μόνο!) αριθμημένα και συλλεκτικά αντίτυπα - όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε. Τι θα περιέχει; Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, το «Αλλιώς», το νέο της single δηλαδή που ήδη ακούγεται στον «Μελωδία 99.2», το «Lilies of the valley» του Jun Miyake, το πασίγνωστο ορχηστρικό θέμα από το «Pina» σε μία νέα εκτέλεση και με τον τίτλο «Ένα κόκκινο μαντήλι», το «Αν» που υπήρχε και στο σάουντρακ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά σε μία, πιο ροκ εκτέλεση (με κιθάρες!) κι ένα ακόμα ολοκαίνουργιο κομμάτι, το «Πίσω μην κοιτάς»
 
Μέχρι και την Παρασκευή έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε αποκλειστικά μέσα από το e-tetRadio το «Ένα κόκκινο μαντήλι».