Τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ του καθενός

Τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ του καθενός
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη ζωή ο καθένας χαρακτηρίζεται από τα ΟΧΙ που λέει, όχι από τα ΝΑΙ. Τα ΝΑΙ τα οποία εκ των πραγμάτων συνοδεύονται από ένα σωρό δικαιολογίες. 
 

15 Δεκεμβρίου 2013
Την ώρα που το Δεύτερο Πρόγραμμα με την πλειονότητα των παλιών του παραγωγών αρχίζει να εκπέμπει ξανά, αυτοδιαχειριστικά, η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία των πρώην συναδέλφων τους μετακομίζει από την αστυνομοκρατούμενη Κατεχάκη στην αστυνομοκρατούμενη Αγία Παρασκευή. Πάλι με τα ΜΑΤ απ' έξω θα εκπέμπουν. Στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Απέναντι από εκεί που θα βγαίνει on air το Δεύτερο (νοίκιασαν γραφεία στη Μεσογείων). Δεν αποκλείεται να συναντιούνται τυχαία στο δρόμο οι πρώην με τους νυν εργαζόμενους. Αυτοί που δεν... πήγαν στη νέα ΕΔΡ και αυτοί που... πήγαν.
 
Στη ζωή ο καθένας χαρακτηρίζεται από τα ΟΧΙ που λέει, όχι από τα ΝΑΙ. Τα ΝΑΙ τα οποία εκ των πραγμάτων συνοδεύονται από ένα σωρό δικαιολογίες. Και στις εποχές οικονομικής κρίσης φαίνεται ακόμα περισσότερο ο πραγματικός χαρακτήρας όλων μας. Τα ΟΧΙ είναι ο δύσκολος δρόμος, ο ζόρικος. Τα ΝΑΙ είναι το ευκολάκι της υπόθεσης. 
Και είναι πολύ περισσότερο άκρως υποκριτικά στην υπόθεση της ΕΡΤ τα ΝΑΙ, κάποιων, όταν αυτά συνοδεύονται με την παραδοχή του... λάθους που οδήγησε στο μαύρο της 11ης Ιουνίου