Live η συναυλία των Last Drive από το e-tetRadio και το ThePressProject

Live η συναυλία των Last Drive από το e-tetRadio και το ThePressProject
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συντονιστείτε! Απευθείας από το Gagarin. 

20 Δεκεμβρίου 2013

Για τις δύο συναυλίες των Last Drive σας έχουμε πει - εδώ. Mία αυθεντική rock and roll γιορτή. Σήμερα λοιπόν σας έχουμε μία έκπληξη μια και η αποψινή βραδιά έγινε sold out (λίγα εισιτήρια απομένουν για αύριο)!
Το e-tetRadio και το ThePressProject θα μεταδώσουν ζωντανά όλο το live, Απευθείας από το Gagarin. Με ήχο και εικόνα. Συντονιστείτε εδώ, στις 9 και μισή το βράδυ περίπου! 

Με αφορμή τις συναυλίες τους, ο Alex K. πρόλαβε ανάμεσα στις πρόβες και μας είπε δύο λόγια.

Τι δεν θα έκαναν ποτέ οι Last Drive; Ποιο είναι το σημαντικότερο «Όχι»που είπαν όλα αυτά τα χρόνια;
Το σημαντικότερο όχι που είπαν οι L.D. και μάλλον χωρίς να το σκεφτούν, υπήρξε συγχρόνως το μεγάλο τους ναι∙ ήταν η σιωπηρή απόφαση που πήραν πιτσιρικάδες να προχωρήσουν με τους δικούς τους όρους. 

Μπορεί να μας αιφνιδιάσει κάτι στη μουσική;
Σε προσωπικό επίπεδο σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι το τοπίο έχει κατακερματιστεί τόσο λόγω των μέσων επικοινωνίας, που μοιάζει αδύνατον να προκύψει κάτι που θα έχει παγκόσμια δυναμική και θα λειτουργήσει σαν μοχλός για μία μετάβαση σε ένα νέο μουσικό παράδειγμα, όπως έγινε με το punk λ.χ.

Το setlist στις δύο βραδιές στο Gagarin θα είναι διαφορετικό;
Στο μεγαλύτερο μέρος του, ναι. 

Ποιο είναι το άνοιγμα στην κοινωνία που μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης στην Ελλάδα του σήμερα;
Αν δεν θεωρείς ντε και καλά τον εαυτό σου καλλιτέχνη με τη δήθεν «ρομαντική» σημασία του όρου, δηλαδή ένα πλάσμα ξεκομμένο από τον υπόλοιπο κόσμο επιφορτισμένο με μία μυστηριώδη, υπερβατική αποστολή που γνωρίζει μόνο το ίδιο, δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα άνοιγμα στην κοινωνία επί τούτου. Η κοινωνική πραγματικότητα έρχεται και σε βρίσκει μόνη της κάθε μέρα και σε ορίζει, σε αναγκάζει να αναζητήσεις συλλογικές διεξόδους ή να κλειστείς στον μικρόκοσμό σου.