Documento VS Φιλελεύθερος

Documento VS Φιλελεύθερος
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ο… Φιλελεύθερος κ. διευθυντής με την αργομισθία στο δημόσιο» το δημοσίευμα του Documento για τον Παναγιώτη Λάμψια. «ΚΥΠατζήδες» η απάντηση του τελευταίου.

21 Μαΐου 2018

«Το πρώην στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και διευθυντής σήμερα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", η οποία στηρίζει ανοικτά τη γραμμή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, λαμβάνει εδώ και χρόνια έξτρα μισθό από το δημόσιο» έγραψε την Κυριακή η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, σε ρεπορτάζ του Μάριου Αραβαντινού. «Πρόκειται για τον Παναγιώτη Λάμψια, ο οποίος εμφανίζεται να εργάζεται στον ΟΑΕΔ ως δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Γραμματείας Διοικητή. Ο Π. Λάμψιας προσλήφθηκε στο δημόσιο, όπως πληροφορείται το Documento, το μακρινό 1989».

Η απάντηση του Παναγιώτη Λάμψια ήρθε με ένα παραπολιτικό στον σημερινό Φιλελεύθερο (φωτογραφία). «Ο γνωστός ΚΥΠατζής και "κουκουλοφόρος" του συστήματος ανακάλυψε και πάλι την πυρίτιδα. Οι επιθέσεις εναντίον μου με ψεύδη και συκοφαντίες δεν με αγγίζουν και δεν με αφορούν. Δεν ασχολούμαι με τον υπόκοσμο της δημοσιογραφίας, αλλά με τα αφεντικά τους. Δυστυχώς γι΄ αυτούς, θα με βλέπουν διαρκώς μπροστά τους».

Για την ταμπακέρα βέβαια ο κ. Λάμψιας δεν αναφέρει λέξη.