Τρία... ματσάκια στην TV τα δύο για πολύ γερά νεύρα

Τρία... ματσάκια στην TV τα δύο για πολύ γερά νεύρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λοιπόν σήμερα στη μικρή μας οθόνη έχει πολλές -και ορισμένες… σκληρές- αναμετρήσεις. Θέλει προσοχή, ψυχραιμία και συχνά… ντουζάκια καθώς κάνει και ζέστη μην πάθουμε και τίποτα καλοκαιριάτικα. Και βαθιές εισπνοές...

14 Ιουνίου 2018

Του Σωτήρη Μανιάτη

Έχουμε και λέμε: μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα αρχίσει το ματς (και… κατς μπορείτε να το πείτε) στη Βουλή με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση από τη ΝΔ. Η… αναμέτρηση προβλέπεται ακατάλληλη ακόμα και για… ενηλίκους. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για τρελό… τουρλουμπούκι.

Αυτό το ματσάκι λοιπόν έχει προγραμματιστεί για τις 18.00 αλλά την ίδια ώρα θα ξεκινάει και η πρεμιέρα στο Μουντιάλ της Ρωσίαςμε την οικοδέσποινα να αντιμετωπίζει την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στο στάδιο «Λουζνικί» της Μόσχας (ΕΡΤ-1 &HD). Η πρόβλεψη του Αχιλλέα, του… μάντη-γάτου για το Μουντιάλ του 2018, ένας από τους ξεχωριστούς γάτους του περίφημου μουσείου Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, έχει δείξει Ρωσία. (Ωχ Παναγία μου τι τραβάμε καλοκαιριάτικα;;).

Μία ώρα μετά πάντως, στις 19.00, έχουμε άλλη μια αναμέτρηση, αυτή τη φορά στο μπάσκετ με το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα σεΟλυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (Cosmotesport 4). Αναμέτρηση για γερά νεύρα αφού ο Παναθηναϊκός προηγείται 2-1 κι αν κερδίσει στέφεται πρωταθλητής (θα είναι το 36ο πρωτάθλημα) ενώ αν κερδίσει ο Ολυμπιακός θα έχουμε και πέμπτη (και τελευταία) αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής. 

Διαλέγετε λοιπόν και παίρνετε ή όσοι αντέχετε μπορείτε να κάνετε και ζάπινγκ για να πάρετε γεύση για λίγο απ’ όλα…