Κομφούζιο στην Ελληνική Ραδιοφωνία με τη διαφήμιση των «Αποκαλυπτικών»

Κομφούζιο στην Ελληνική Ραδιοφωνία με τη διαφήμιση των «Αποκαλυπτικών»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ζήτημα αφορά τα δύο μουσικά ραδιόφωνα.

09 Απριλίου 2021

Το Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos FM που έχουν άλλη λειτουργία και, βασικά, άλλη αισθητική. Τις Παρασκευές λοιπόν «σκάει» η διαφήμιση της κυριακάτικης εφημερίδας προκειμένου να παίζει μέχρι τη Δευτέρα. Και είναι και πολλά τα σποτ, μετρήσαμε περίπου 10 σε μία ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Και είναι και πληρωμένα, καλοπληρωμένα όπως μαθαίνουμε. Και ας μείωσε την έκπτωση η ΕΡΤ κάποια στιγμή στα τιμολόγια, δεν πτοήθηκαν από την εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη. Και λογικά, να διαφημιστούν θέλουν οι άνθρωποι, δεν ζητούν κάτι κακό,

Δεν ξέρουμε αν εξοστρακίζουν κάποια από τα σποτ μέσα στην άγρια νύχτα και πόσα τελικά παίζουν την ημέρα, μαθαίνουμε ωστόσο πως δόθηκε σήμα από τον Γιώργο Γαμπρίτσο αυτό το Σαββατοκύριακο τα διαφημιστικά σποτ των «Αποκαλυπτικών» να μεταδοθούν κανονικά, ολόκληρο το 24ωρο και στο Δεύτερο Πρόγραμμα και το Kosmos FM.

Στο Δεύτερο Πρόγραμμα πάντως υπήρχαν πολλά τηλεφωνήματα από ακροατές που διαμαρτύρονταν για το σποτ. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για δύο καλά ραδιόφωνα με πολύ πιστούς φίλους.