Η ενημέρωση σε κρίση απόψε στην ΕΡΑ Σπορ

Η ενημέρωση σε κρίση απόψε στην ΕΡΑ Σπορ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνο σου», του Τάσου Επιτρόπου.

24 Μαΐου 2021

Η εκπομπή επιχειρεί μια προσέγγιση στο φαινόμενο, στη λειτουργία του Τύπου στην Ελλάδα. Δεσμεύσεις, άμεσες και έμμεσες χρηματοδοτήσεις, που πάει το δημοσιογραφικό επάγγελμα, τα φαινόμενα λογοκρισίας και όχι μόνο…
Πόσο έχουν αλλάξει τα ΜΜΕ μέσα στην κρίση; Πόσο έχει επηρεαστεί ο Τύπος από την «έξαρση» του διαδικτύου; Βρισκόμαστε στην εποχή των fake news; Πως μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τις «παραπλανητικές ειδήσεις»; Πόσο εξαρτώμενοι είμαστε; Ποιο είναι το νομικό πλαίσιο και κατά πόσο προστατεύει τον πολίτη και το δημοσιογράφο; Ποιο θεωρείται το πιο αξιόπιστο Μέσο;

Μια εκπομπή-έρευνα που αφορά ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες. Μια εκπομπή για την ενημέρωση σήμερα…
Θα μιλήσουν και θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα, κατά σειρά:
Ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, δημοσιογράφος, διδάκτωρ επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ και ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η Μαρία Αντωνιάδου, δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).
Ο Κώστας Πλιάκος, δημοσιογράφος και κινηματογραφιστής από το CNN Greece
Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, δημοσιογράφος από την Η Εφημερίδα των Συντακτών και το e-tetRadio.
Ο Σταύρος Καπάκος, δημοσιογράφος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών ( ΕΣΗΕΑ) και πρόεδρος του ΕΟΔΕΑΠ.
Ο Γιώργος Πλειός, καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Κοινωνικής Έρευνας στα ΜΜΕ του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00 - 24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Τάσος Επιτρόπου.