Ο Αθήνα 9.84 γίνεται 34 ετών και κατεβαίνει Σύνταγμα

Ο Αθήνα 9.84 γίνεται 34 ετών και κατεβαίνει Σύνταγμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ηταν 31 Μαΐου του 1987, όταν και εξέπεμψε το πρώτο του σήμα, αλλάζοντας πραγματικά τον ραδιοφωνικό χάρτη της πόλης.

30 Μαΐου 2021

--) Τη Δευτέρα 31 Μαΐου, όλη μέρα, οι εκπομπές του σταθμού θυμούνται και θυμίζουν ραδιοφωνικές ιστορίες του παρελθόντος συνομιλώντας με παλαιότερους συνεργάτες αλλά και στελέχη του Αθήνα 9.84!

---) Την Τρίτη 1 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, ο Αθήνα 9.84 κατεβαίνει στην καρδιά της πόλης, στο Σύνταγμα, δημιουργεί ένα αυτοσχέδιο στούντιο και εκπέμπει ζωντανά από τις 6 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ!
Φιλοξενεί στις εκπομπές του ομάδες Street Work, οργανώσεις και φορείς που αγαπούν την Αθήνα, οργανώνουν και πραγματοποιούν αποτελεσματικές δράσεις, βοηθούν ειδικές κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη, ομορφαίνουν την πόλη μέσα από εθελοντικές πρακτικές.

Κοντά σε αυτούς τους «ανθρώπους της διπλανής πόρτας», στα μικρόφωνά μας θα βρεθούν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, καλλιτέχνες και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου που με τις δράσεις τους αντιμετωπίζουν ουσιαστικά τα προβλήματα των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων, ευαισθητοποιούν την κοινωνία απέναντι σε αδέσποτα και μη ζώα κλπ.

Την Τρίτη από τις 9 πμ. έως τις 3 μμ., μαζί τους στην Πλατεία Συντάγματος θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για όσους επιθυμούν να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τη ζωή τους προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό προκειμένου να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.