Πού το ανακάλυψε το «TheToc»;

Πού το ανακάλυψε το «TheToc»;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το γνωστό site ανακαλύπτει πράγματα ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν για τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου και την Μαρία Δεναξά.

08 Ιουνίου 2021

«Δημοσιογράφος της Καθημερινής "επιχαίρει" για το χαστούκι στον Μακρόν- Πήρε κάτι παραπάνω…» έγραψε το «TheToc». Και συνέχισε: Πολλά σχόλα έχει προκαλέσει η αντίδραση του δημοσιογράφου της Καθημερινής Πέτρου Παπακωνσταντίνου στο χαστούκι που δέχθηκε στην περιοδεία του στην γαλλική επαρχία ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έγραψε στο twitter ότι «ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε στην Τεν- Λ' Ερμιτάζ , στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά τη χώρα, που έχει στόχο "να πάρει το σφυγμό" του λαού». Και προσέθεσε ειρωνικά: «Σήμερα, πήρε κάτι περισσότερο...».

Αναμενόμενο ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου να θυμώσει και να απαντήσει μέσω Twitter:
Θεωρώ απαράδεκτο το δημοσίευμά σας όπου, με αφορμή σημερινό μου tweet, ισχυρίζεστε ότι "επιχαίρω" για το χαστούκι κατά του προέδρου Μακρόν στην Τεν Λ' Ερμιτάζ. Οταν δημοσιεύουμε μια είδηση -εκείνη τη στιγμή ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα γαλλικά και σε πολλά διεθνή μέσα- δεν σημαίνει ότι παίρνουμε θέση. Άλλωστε, απαντώντας σε άλλους χρήστες του Twitter, έγραψα σαφώς ότι δεν επικροτώ την πράξη, κάτι που δεν κρίνατε σκόπιμο να γράψετε στο κομμάτι σας που μιλάει για μένα. Θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε αυτό το σχόλιο.

To «TheToc» διέκρινε προσπάθεια αθώωσης του δράστη της επίθεσης και από τη Μαρία Δεναξά που έγραψε τα παρακάτω:
«Δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Είπαν τώρα πως οι δυο άνδρες ανήκουν στο Κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων που έσπευσαν να τα κατηγοριοποιήσουν στην Ακροδεξιά και άκρα αριστερά. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που δεν τα βγάζουν πέρα και που καταστρέφονται οι ζωές τους από τις αντιλαϊκές πολιτικές και κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τα προβλήματα ή τα αιτήματα τους. Θα δούμε πολλά ακόμα. Στο εξωτερικό ο Μακρόν δοξάζεται και δίνει το νέος εκεί γιατί "φαίνεται" στο εσωτερικό είναι διαφορετικά τα πράγματα για τον ίδιο και την κυβέρνηση του».

Η Μαρία ζει μόνιμα στο Παρίσι και ξέρει περισσότερα πράγματα για εκεί από ολόκληρο το Toc, έτσι;