Στον Χρήστο Γιακουμόπουλο ο Galaxy 92

Στον Χρήστο Γιακουμόπουλο ο Galaxy 92
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα ακόμη ιστορικό ραδιόφωνο της Αθήνας απέκτησε νέο ιδιοκτήτη.

25 Ιουνίου 2021

Άλλη μια σημαντική αλλαγή συντελέστηκε στον Galaxy 92. Σε πρόσφατο update που έκανε το ΕΣΡ στα στοιχεία του, ανέφερε ότι η «Ραδιοτηλεοπτικές Παραγωγές Ακτίνα Α.Ε.» που λειτουργεί τον ιστορικό σταθμό έχει ήδη περάσει, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2019, στην κατοχή της εταιρείας Misticol Trading Limited, η οποία ελέγχεται κατά 100% από τον Χρήστο Γιακουμόπουλο. Η μεταβίβαση τελεί υπό τον έλεγχο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Galaxy 92 είναι άνθρωπος από το περιβάλλον του σταθμού, καθώς ήταν επί σειρά ετών στο πόστο του εμπορικού διευθυντή αλλά και του παραγωγού. Ήδη κατέχει και την θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της «Ακτίνα Α.Ε.», ενώ είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΙΙΡΑ.

Η μεταβίβαση αυτή σήμανε, ταυτόχρονα, το τέλος της διοίκησης των οικογενειών Γεωργάκη και Ορφανίδη, οι οποίοι ήταν οι ιδρυτές του Galaxy 92 και παρέμειναν στο «τιμόνι» του για 30 χρόνια. Ο μόνος εξ αυτών που συνεχίζει να έχει ρόλο στα διοικητικά του ιστορικού ραδιοσταθμού είναι ο Σταύρος Γεωργάκης, ως απλό μέλος του ΔΣ.