Η «Ελένη» έρχεται (με κάθε επισημότητα) στο Mega

Η «Ελένη» έρχεται (με κάθε επισημότητα) στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «μεγάλο κανάλι» έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη.

28 Ιουλίου 2021

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα (και όχι άδικα) προγράμματα του Mega, που θα κάνουν πρεμιέρα τη νέα σεζόν. Η «Ελένη», μετά από απουσία ενός έτους, επανέρχεται στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα από το «μεγάλο κανάλι» από τον Σεπτέμβριο, έχοντας την ίδια, φυσικά, παρουσιάστρια αλλά ένα διαφορετικό πάνελ, σε σχέση με πριν.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στο πλευρό της δημοφιλούς παρουσιάστριας ως «μεταγραφή» από τον Alpha, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ως εσωτερική «μεταγραφή» από το «Πάμε Δανάη», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που προέρχεται από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με μεγάλη προϋπηρεσία στο παλιό Mega, και ο Γιάννης Μούτσος, παρουσιαστής ειδήσεων του «μεγάλου καναλιού» στους πρώτους μήνες επαναλειτουργίας του, ως υπεύθυνος για την ειδησεογραφική ατζέντα.

«Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει. Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!», αναφέρει μεταξύ άλλων το Mega στο δελτίο τύπου του.