Στο δυναμικό του Open η Μπέττυ Μαγγίρα

Στο δυναμικό του Open η Μπέττυ Μαγγίρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (30/07/2021).

30 Ιουλίου 2021

Μια ακόμη «μεταγραφή» για τον ψυχαγωγικό του τομέα πραγματοποίησε το «ανοιχτό κανάλι», μετά την είσοδο της Ελένης Τσολάκη. Το Open, μέσα από ανακοίνωσή του, καλωσόρισε την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού από τη νέα σεζόν, και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του. «Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ», αναφέρει μεταξύ άλλων το Open.

-------------------------

Και το Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς στο Mega.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τον δρόμο τους προς το Champions League, με το «μεγάλο κανάλι» να τους ακολουθεί καλύπτοντας τις προσπάθειές του. Ένα ακόμη ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού για τα προκριματικά της διοργάνωσης, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη βουλγαρική Λουντογκόρετς, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Mega την ερχόμενη Τρίτη στις 22.00, σε περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού και του Γιώργου Χελάκη, και ρεπορτάζ από τον Νίκο Κώτση. Όπως και στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας, θα προηγηθεί το pre game show του «μεγάλου καναλιού», στις 21.00.

-------------------------

Το Mad φτιάχνει ειδικό πρόγραμμα για όσους δεν θα πάνε διακοπές.

Το μουσικό κανάλι στέκεται στο πλευρό όσων ξεμείνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, αυτές τις μέρες, και φέρνει το καλοκαίρι στις οθόνες τους. Στο πλαίσιο του αφιερώματός του με τίτλο «Mad Life is a Beach», το Mad θα προβάλλει για όλο τον Αύγουστο την μουσική εκπομπή «Life is a Beach», καθημερινά στις 16.00 με διαφορετικό δίδυμο παρουσιαστών κάθε εβδομάδα, και τα «Μad Life is a Beach Fillers», όπου οι παρουσιαστές του καναλιού ξεναγούν τους τηλεθεατές του στις πιο εντυπωσιακές παραλίες του κόσμου. Το αφιέρωμα όμως δεν θα περιοριστεί στην τηλεόραση. Στο mad.gr και τα social media του Mad θα ανεβαίνουν καλοκαιρινά tips, έρευνες, hot summer trends και πολλές εκπλήξεις, ενώ στο YouTube και το Spotify του σταθμού θα είναι διαθέσιμη η playlist «Mad Life is a Beach» με κορυφαίες καλοκαιρινές επιτυχίες.

-------------------------

Οι πρεμιέρες της Cosmote TV για τον Αύγουστο.

Δύο νέες σειρές και 4 νέοι κύκλοι παλαιότερων σειρών, έρχονται τον προσεχή μήνα στα κανάλια Cosmote Series HD, Cosmote Series Marathon HD και την υβριδική πλατφόρμα Cosmote TV Plus. Οι νέες είσοδοι είναι το δανέζικης παραγωγής «Beneath the Surface» και το «Alardea» με την Ιτσιάρ Ιτούνιο του «La Casa de Papel», μαζί με τον ένατο κύκλο του «Wentworth», τον τρίτο κύκλο του «Britannia», τον δεύτερο κύκλο του «Face to Face» και τον δεύτερο κύκλο του «Duncanville». Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/08
«Wentworth» (Cosmote TV Plus)
22.00 «Britannia» τρίτος κύκλος (Cosmote Series HD)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/08
18.00 «Beneath the Surface» (Cosmote Series Marathon HD)

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/08
18.00 «Duncanville» δεύτερος κύκλος (Cosmote Series Marathon HD)
23.00 «Face to Face» δεύτερος κύκλος (Cosmote Series HD)

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08
21.00 «Alardea» (Cosmote Series Marathon HD)