Εξώδικο Πλεύρη (πατέρα) προς τη Νατάσα Γιάμαλη φουλ στο σεξισμό

Εξώδικο Πλεύρη (πατέρα) προς τη Νατάσα Γιάμαλη φουλ στο σεξισμό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτοκαλέστηκε μάλιστα στην εκπομπή της προκειμένου να της κάνει μάθημα για τον Αντετοκούνμπο.

03 Αυγούστου 2021

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης λοιπόν, ο γνωστός, ο πατέρας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θάνου, απέστειλε εξώδικο στη Νατάσα Γιάμαλη, τη δημοσιογράφο του Kontra Channel, και την προτρέπει χρησιμοποιώντας αρχαΐζουσα γλώσσα, να σταματήσει να τον παρακολουθεί στις εκπομπές του.

Της ζητά μάλιστα να τον καλέσει (η Νατάσα) στην εκπομπή της προκειμένου να μιλήσουν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μία εκπομπή που τη βλέπει μόνο και μόνο επειδή η Νατάσα είναι όμορφη: «παρακολουθώ τας εκπομπάς σας όχι διότι έχουν αξίαν, αλλά διότι έχετε ωραίαν εμφάνισιν».

Άμεση ήταν η απάντηση της Νατάσας Γιάμμαλη, η οποία ανέβασε στα social ολόκληρο το εξώδικο του κ. Πλεύρη

«Όταν ο σεξισμός «παρακολουθώ τας εκπομπάς σας όχι διότι έχουν αξίαν, αλλά διότι έχετε ωραίαν εμφάνισιν»/ «έξωθεν Ελένη, έσωθεν Εκάβη» και το mansplaining «καποιος θα σας εξηγήσει τι σημαίνει» «αγνοείτε ουσιαστικώς τας εννοίας…» συναντούν την ακροδεξιά ρητορική περί «ρατσισμού, ιθαγενείας, κιναιδισμού, παναριστερισμού» αλλά και την ανάγκη για αυτοπροβολή με επιχείρημα απολύτως τεκμηριωμένες δηλώσεις τρίτων που μετέφερα στο πλαίσιο του σχολίου μου στο δελτίο του Kontra για τον κορυφαίο Αφροέλληνα, Γιάννη Αντετοκούνμπο, τότε έχουμε ένα εξώδικο του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη. Απάντησα αρμοδίως με εξώδικο. Δεν θα λογοκριθούμε από κανέναν πολλώ δε μάλλον από εκείνους που έχουν κριθεί και έχουν τοποθετηθεί στο περιθώριο της κοινωνίας».