Ο Γιάννης Λοβέρδος υποκλίθηκε (αντί για πυροσβέστη) σε έναν ήρωα video game

Ο Γιάννης Λοβέρδος υποκλίθηκε (αντί για πυροσβέστη) σε έναν ήρωα video game
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκινήθηκε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος και αποφάσισε να «υποκλιθεί» στους πυροσβέστες και τους αστυνόμους.

04 Αυγούστου 2021

«Αισθάνομαι απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό προς τους άντρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, που με αυτοθυσία κι αυταπάρνηση πράττουν το καθήκον τους αυτές τις δύσκολες ώρες», έγραψε στο facebook, βάζοντας τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω (μαζί με το υδατογράφημα του depositphotos απ' όπου την πήρε)


Και συνέχισε, γεμάτος δέος και θαυμασμό: «Ιδίως με συγκλόνισε η ιστορία του αστυνομικού που για να πείσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Βαρυμπόμπη να εγκαταλείψει το σπίτι του για να σωθεί, τους είπε: "Αν δεν φύγετε, δεν θα φύγω ούτε εγώ. Θα μείνω εδώ να καώ μαζί σας". Αυτοί είναι οι πραγματικοί μας ήρωες!».

 

Μόνο που η φωτογραφία που διάλεξε δεν είναι από τους... πραγματικούς ήρωες, αυτούς της Βαρυμπόμπης και της Εύβοιας, αλλά χρησιμοποιήθηκε στο κουτί ενός video game, το «Firefighters – The Simulation (Xbox One)» (μόνο 15 ευρώ κάνει). 

Αυτός ο άνθρωπος να καταφέρει καμιά φορά να πετύχει το σωστό θα είναι επιτυχία, έτσι;