Open TV εναντίον Παραπολιτικών

Open TV εναντίον Παραπολιτικών
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για ένα δημοσίευμα του site powergame.gr περί πώλησης του καναλιού.

10 Σεπτεμβρίου 2021

 

Ετσι το Open TV και η Dimera Media Investments απέστειλαν εξώδικο για ένα, όπως λένε, «ψευδές και κακόβουλο δημοσίευμα».

Τι έλεγε το δημοσίευμα; Ιδού:

Ο κύβος ερρίφθη. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης έχει πλέον δώσει «οδηγίες» προς τους συνεργάτες του, προκειμένου να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open. Ο στόχος που έχει θέσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι μέχρι τα τέλη του χρόνου, το αργότερο κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, να έχει απεμπλακεί από κάθε δραστηριότητα που συνδέεται με τα media. Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τα νέα αφεντικά της Nova, πληροφορίες θέλουν τον Ιβάν να συζητά και με δυο ακόμη επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια. Ο ένας εξ αυτών δραστηριοποιείται ήδη στον χώρο των media, ενώ ο άλλος δεν έχει απολύτως καμία σχέση.

Η αλήθεια είναι πως εδώ κι έναν χρόνο διαβάζουμε στα Παραπολιτικά, σχεδόν κάθε εβδομάδα, για πώληση του Open.

Ιδού και η απάντηση του Open:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική του μέτοχος, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο του site powergame.gr, που δημοσιεύτηκε στη στήλη «The Big Mouth », με τίτλο «Η έκπληξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η εντολή Ιβάν για πώληση του Open και η ιταλική ΔΕΠΑ Υποδομών».
Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς το συγκεκριμένο site για την ψευδή και άκρως δυσφημιστική αναφορά.
Η Dimera Media Investments, επίσης, διαψεύδει κατηγορηματικά το ψευδές δημοσίευμα περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει τη επενδυτική της δραστηριότητα στο χώρο των media.