Η ΕΡΤ3 στην «καρδιά» της 85ης ΔΕΘ

Η ΕΡΤ3 στην «καρδιά» της 85ης ΔΕΘ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ειδικά προγράμματα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

10 Σεπτεμβρίου 2021

Και φέτος το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα στην ιστορική έκθεση, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο -εκτός από πέρσι, λόγω της πανδημίας- στη Θεσσαλονίκη. Από αύριο 11/09 και για μια εβδομάδα, η ΕΡΤ3 θα εντάξει στο πρόγραμμά της μια δίωρη ενημερωτική ζώνη, από τις 19.00 έως τις 21.00, που θα εμπεριέχει όλα τα νέα της ΔΕΘ με απευθείας μεταδόσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αφιερώματα, μέσα από το περίπτερο 12 του ERTflix και το περίπτερο 1 της ΕΡΤ.

Επιπλέον, ειδικά για αύριο, θα μεταδοθεί στις 13.00 ένα ειδικό δίωρο δελτίο ειδήσεων, με την ξενάγηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους εκθεσιακούς χώρους της ΔΕΘ, στις 18.30 η επικαιρότητα της ημέρας μαζί με τις κινητοποιήσεις έξω από τον χώρο διεξαγωγής, και στις 20.00 η τελετή εγκαινίων της Έκθεσης με την ομιλία του πρωθυπουργού. Την ερχόμενη και την άλλη Κυριακή θα μεταδοθούν ολόκληρες οι ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, μαζί με εκείνες των υπολοίπων αρχηγών κομμάτων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στο ραδιόφωνο, ο 102 FM εντάσσει και εκείνος καθημερινή εκπομπή για τη ΔΕΘ στο πρόγραμμά του, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, με ειδήσεις, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για ό,τι συμβαίνει στους χώρους της. Τα Σαββατοκύριακα 11-12/09 και 18-19/09 από τις 11.00 θα υπάρξουν επιπλέον ενημερωτικές εκπομπές, ενώ θα αναμεταδοθούν και οι ομιλίες των αρχηγών όλων των κομμάτων.

(φώτο: thestival.gr)