Νέα Group Commercial Director στην Barking Well Media

Νέα Group Commercial Director στην Barking Well Media
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/10/2021).

08 Οκτωβρίου 2021

Παρόλο που μετράμε ήδη έναν μήνα από τότε που ξεκίνησε η σεζόν, η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη συνεχίζει να ενισχύεται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Στο δυναμικό της Barking Well Media εντάχθηκε από σήμερα η Φωτεινή Ηλιακοπούλου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Group Commercial Director. «Η Φωτεινή Ηλιακοπούλου είναι ένα εξαιρετικά έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς, που έχει διαγράψει εντυπωσιακή επαγγελματική πορεία επι σειρά ετών, έχοντας διατελέσει Γενική Διευθύντρια σε πολευθνικά Media Agencies, εταιρίες και Ομίλους, διαχειριζόμενη τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους. Η πολύπλευρη γνώση της, η έμφασή της στο αποτέλεσμα και η στρατηγική της οπτική και κατεύθυνση, θα αποτελέσουν αποφασιστικό παράγοντα στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής.

-------------------------

Το νέο τρέιλερ του «Dancing With The Stars».

Για το τέλος της άλλης εβδομάδας αναβλήθηκε η πρεμιέρα του δημοφιλούς σόου, στο οποίο -όπως φαίνεται κι από τη μεγάλη προωθητική εκστρατεία- το Star έχει επενδύσει πολλά. Σύμφωνα με το νέο τρέιλερ που έβγαλε στον αέρα το κανάλι, το πρώτο επεισόδιο του «DWTS» θα μεταδοθεί την άλλη Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21.00. Απέναντι από προγράμματα όπως το «The Voice» και η «Γη της Ελιάς».

-------------------------

Η Ηρώ Σαϊα «Αυτοπροσώπως» στον Alpha 98.9.

Μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες των τελευταίων ετών στο «έντεχνο» ρεπερτόριο, φιλοξενεί η εκπομπή του Νίκου Θρασυβούλου. Αύριο στις 11.00 και για δύο ώρες, η Ηρώ Σαϊα θα βρεθεί στο στούντιο του Alpha 98.9 και θα δώσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως».