Ερχεται το Σάββατο το πρώτο τεύχος του Rolling Stone Greece

Ερχεται το Σάββατο το πρώτο τεύχος του Rolling Stone Greece
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ταυτότητά της ελληνικής έκδοσης του αμερικάνικου περιοδικού.

24 Νοεμβρίου 2021

 

Το Rolling Stone όπως σας έχουμε πει θα είναι μηνιαίο και θα κυκλοφορεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών». Θα είναι στην τιμή των 3.9 ευρώ μαζί με την εφημερίδα, ενώ αργότερα θα κυκλοφορεί και αυτόνομα στα περίπτερα στην τιμή των 4.9 ευρώ

Αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα βγει το πρώτο τεύχος με διπλό εξώφυλλο. Και, πιστέψτε μας, είναι ένα εξαιρετικό τεύχος που τιμάει τον μεγάλο, παγκόσμιο, μουσικό τίτλο και στέκεται επάξια δίπλα στα Rolling Stone που κυκλοφορούν σε άλλες χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κ.ά.). Αλλωστε βρίσκεται σε άμεση και τακτική επικοινωνία μαζί τους. 

Στη διεύθυνση του περιοδικού που εκδίδεται από την People Media του Γιώργου Ισαάκ βρίσκεται η Ειρήνη Σαρλή και την συντακτική επιτροπή αποτελούν οι Μάρκος Φράγκος, Νίκος Πετρουλάκης, Αντώνης Βιλλιώτης, Μαρία Μαρκουλή, Αγγελος Κλειτσίκας και Δημήτρης Κανελλόπουλος. Φυσικά θα συμμετέχουν και πολλοί συνεργάτες, από την Πόλυ Λυκούργου, την Εύη Χουρσανίδη την Χίλντα Παπαδημητρίου, τον Πάνο Σουρούνη (σταθεροί συνεργάτες) λόγου χάριν έως τον Σπήλιο Λαμπρόπουλο τον Ανδρέα Κύρκο και τον Γιάννη Μπασκάκη. Και είναι πολλοί ακόμα. 

 

H Ειρήνη Σαρλή έδωσε το προηγούμενο Σάββατο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μερικά από τα θέματα του πρώτου τεύχους. 

 

Το ελληνικό εξώφυλλο κοσμούν με κοινή φωτογράφηση ο Παύλος Παυλίδης και ο ΛΕΞ, οι οποίοι στις σελίδες του τεύχους μοιράζονται μαζί μας μια εκ βαθέων συζήτηση. Ακριβώς το ίδιο κάνει το «ζευγάρι» του διεθνούς εξώφυλλου, η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ποπ Madonna με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ Maluma, όπως επίσης ο λατρεμένος του ελληνικού κοινού –από την εποχή των Talking Heads– David Byrne με την indie ιέρεια Lorde. Στην παρέα προστίθεται και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος απαντά χωρίς φόβο και, όπως πάντα, με πάθος στις ερωτήσεις των κοριτσιών που τον συντρόφευσαν στην Ταράτσα του. Ο Αργύρης Πανταζάρας μάς μιλάει για την εμπειρία του στα γυρίσματα του «οσκαρικού» Digger και ο εικαστικός Στέφανος Ρόκος για τον ρόλο που παίζει η μουσική στην καθημερινότητά του. Τις σελίδες του RS εμπλουτίζουν ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με θέματα όπως: η αμφιλεγόμενη πλευρά του Eric Clapton, το πολιτικό φαινόμενο της Alt-Right που βρίσκει έδαφος και στη χώρα μας, οι απρόσμενες διασκευές στο «Μαύρο» άλμπουμ των Metallica. Επίσης, θα βρείτε πολλά θέματα επικαιρότητας, κριτικές για τις σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες δίσκων, αλλά και προτάσεις για κινηματογραφικές ταινίες και βιβλία που αξίζουν την προσοχή σας.

 

Είναι η πρώτη φορά που το Rolling Stone βγάζει ελληνική έκδοση ενώ μόλις τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και βρετανική έκδοση.