Στο Mega με μίνι σειρά ο Βασίλης Κεκάτος

Στο Mega με μίνι σειρά ο Βασίλης Κεκάτος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

12 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζει την -ήδη μεγάλη- επένδυσή του στη μυθοπλασία το «μεγάλο κανάλι». Έχοντας ήδη στο δυναμικό του μεγάλα ονόματα όπως οι Μιχάλης Ρέππας-Θανάσης Παπαθανασίου, Ανδρέας Γεωργίου, Βασίλης Παπαδουλάκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και άλλοι, σήμερα ανακοίνωσε τον ερχομό και του Βασίλη Κεκάτου.

Ο ανερχόμενος σκηνοθέτης και σεναριογράφος της νέας γενιάς, ο οποίος το 2019 βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών για την ταινία μικρού μήκους «Η απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον ουρανό», ετοιμάζει μια νέα μίνι σειρά για το Mega με τίτλο «Milky Way», σε παραγωγή της Foss Productions.

Η νέα παραγωγή, όπως αναφέρει το κανάλι, θα συνδυάζει το τραγικό με το κωμικό στοιχείο έχοντας ως θέμα «τις σκληρές συνθήκες σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη», όπου «οι ήρωες ενήλικες που ζουν προσκολλημένοι στο παρελθόν και οι έφηβοι που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους για το μέλλον, πλάθουν το ψηφιδωτό μιας κοινωνίας που έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα μυστικά της για να επιβιώσει».

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κεκάτος με αφορμή το «Milky Way» και τη συνεργασία του με το Mega «σε μια εποχή που η ποιότητα των τηλεοπτικών σειρών παγκοσμίως έχει εκτοξευθεί και είναι εφάμιλλη της ποιότητας σπουδαίων κινηματογραφικών ταινιών, αισθάνομαι πως πρέπει να γίνει κάτι για τους νέους ανθρώπους από κάποιον που ανήκει στην ίδια γενιά με αυτούς».