Επιστρέφει στον Alpha η «Αυτοψία»

Επιστρέφει στον Alpha η «Αυτοψία»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (13/10/2021).

13 Οκτωβρίου 2021

Έπειτα από πολύμηνη απουσία, η εκπομπή έρευνας του Αντώνη Σρόιτερ ετοιμάζεται για την επάνοδό της στους τηλεοπτικούς δέκτες, για δέκατη σεζόν. «Έρευνα, αποκάλυψη, ενημέρωση. Εκεί που γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις της κοινωνίας ζητούν απαντήσεις. Εκεί που αυτόπτης μάρτυρας είναι η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ. Η μακροβιότερη εκπομπή της ενημέρωσης του Alpha, με ποσοστά ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, επιστρέφει!», αναφέρει ο Alpha στο σχετικό του δελτίο τύπου, χωρίς ωστόσο να κάνει ακόμη γνωστή την ημερομηνία της επιστροφής της «Αυτοψίας».

-------------------------

Έρχεται η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο Mega.

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο «μεγάλο κανάλι», έναν μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση. Ο τίτλος της νέας του εκπομπής είναι «Όλα για τη ζωή μας», που θυμίζει εκείνη που είχε στην προηγούμενη θητεία του στο Mega, και θα προβάλλεται από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 08.50. Κόβοντας, έτσι, μια ώρα από το «Mega Σαββατοκύριακο». «Με εμπειρία δεκαετιών στο ιατρικό ρεπορτάζ, με σύγχρονη γνώση και την αναγνωρισμένη εγκυρότητά του, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές για να διατηρήσουμε τη σωματική και ψυχική υγεία μας, και να κατακτήσουμε την ευεξία και την ισορροπία. Η θεματολογία της εκπομπής μας αφορά όλους, νέους και μεγαλύτερους, άνδρες και γυναίκες, γονείς και παιδιά», σημειώνει το Mega στο δελτίο τύπου του.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Γένους θηλυκού και οι δύο καλεσμένοι της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Η πρώτη είναι η Ήβη Αδάμου, η οποία μεταξύ άλλων θα τραγουδήσει το «Για Σένα» -που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι- για τους τηλεθεατές του «The 2Night Show». Και η δεύτερη είναι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, πρωταγωνίστρια σε σειρές όπως το «Λαβ Σόρρυ» και το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», μιλώντας και για την πρόσφατη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

-------------------------

Η Εβελίνα Παπούλια καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από τους «Δύο Ξένους», και ραδιοφωνική παραγωγός του Ελληνικού 93.2, θα είναι αυτή την Πέμπτη στις 23.30 στο στούντιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1. Εκεί θα μιλήσει για τη διαδρομή της στην τηλεόραση και το θέατρο, τη μετακόμισή της στη Νέα Υόρκη, την συμμετοχή της στην γνωστή σειρά και τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τα διαζύγια και τους έρωτές της, τα σχέδιά της για το μέλλον και τη σχέση της με τον Θεό.