Εβδομάδα αφιερωμένη στο «El Clasico» στα κανάλια NovaSports

Εβδομάδα αφιερωμένη στο «El Clasico» στα κανάλια NovaSports
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στους ρυθμούς ενός εκ των μεγαλύτερων ντέρμπι του πλανήτη μπαίνουν τα αθλητικά κανάλια της Nova.

18 Οκτωβρίου 2021

Από σήμερα το NovaSports 1 και το NovaSports Prime θα προβάλλουν προγράμματα με αφιερώματα, αναλύσεις, συνεντεύξεις και ειδήσεις για το «El Clasico», μέχρι την ερχόμενη Κυριακή οπότε και θα διεξαχθεί ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων που θα μεταδοθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα, μετά την πενταετή συμφωνία της με τη La Liga. Αναλυτικά:

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

22.00 «El Clasico: The movie» (NovaSports 1)
Μία ταινία που δημιουργήθηκε μέσα από την καταγραφή της τεράστιας πρόκλησης και των τεχνικών δυσκολιών που προέκυψαν στη διοργάνωση του ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, όταν αυτό φιλοξενήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω εργασιών στο στάδιο Μπερναμπέου.

ΤΡΙΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

22.00 «Analysing El Clasico» (NovaSports 1)
Αναλύοντας το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, τη νέα Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν και το νέο σχέδιο του Καρλ Αντσελότι για τη Ρεάλ καθώς και ποιες λύσεις τακτικής ακολουθούν οι δύο προπονητές μέχρι τώρα στη σεζόν που διανύουμε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

22.00 «The road to El Clasico» (NovaSports 1)
Λίγο πριν το κλασικό ισπανικό ντέρμπι, θυμόμαστε πώς τα πηγαίνουν μέχρι τώρα στη σεζόν της La Liga Santander οι δύο αντίπαλοι με τις καλύτερες φάσεις των αγώνων των δυο ομάδων.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

22.00 «La Liga World» (NovaSports 1)
Ο κόσμος της La Liga Santander φέρνει μία σημαντική συνέντευξη για το κλασικό ισπανικό ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής και μας θυμίζει παλιότερες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

22.00 «La Liga Show: Η προεπισκόπηση της αγωνιστικής» (NovaSports 1)
Η πλήρης προεπισκόπηση του El Clasico! Τα τελευταία νέα, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλη η ανάλυση από τους πλέον ειδικούς. Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις λίγο πριν ξεκινήσει το διασημότερο ντέρμπι στον κόσμο!

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

13.00 Επανάληψη αφιερωμάτων (NovaSports Prime)
16.00 «Η Ώρα των Πρωταθλητών» (NovaSports Prime)
Το Pre Game της αναμέτρησης με συνδέσεις με τον δημοσιογράφο του Novasports, Νίκο Τζουάννη, ο οποίος θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη.
17.15 Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (NovaSports Prime)

Μετά το τέλος του αγώνα, θα ακολουθήσει η εκπομπή στο NovaSports Prime με το post game και όλα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου.