Από τον ΑΝΤ1 στο Open το «Ταξί»

Από τον ΑΝΤ1 στο Open το «Ταξί»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (17/11/2021).

17 Νοεμβρίου 2021

Μια ακόμη αλλαγή τηλεοπτικής «στέγης» για το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι. Το «Ταξί», που ξεκίνησε πριν χρόνια από το Mega με τη Βίκυ Σταυροπούλου και επανήλθε την περσινή σεζόν στον ΑΝΤ1 με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, από τις 27 Νοεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17.55 θα βγαίνει από το Open, με νέο παρουσιαστή τον Διονύση Ατζαράκη. Εκτός από τις παραπάνω αλλαγές το τηλεπαιχνίδι θα έχει κι άλλες, όπως η προσθήκη της βοήθειας του «σοφού παππού του Διονύση», ο οποίος «είναι σχεδόν παντογνώστης σαν τον εγγόνο του» όπως αναφέρει το κανάλι.

-------------------------

Η Πέγκυ Ζήνα στο «Σπίτι με το Mega».

Επιστροφή στο πιο λαϊκό ρεπερτόριο για τη μουσική εκπομπή του Mega, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην δημοφιλή τραγουδίστρια. Το ερχόμενο Σάββατο στις 22.00 η Πέγκυ Ζήνα θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της όπως τα «Ματώνω», «Εγώ τα σπάω», «Μη ρωτάτε», «Νόημα», «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Μόνη καρδιά» και «Μου λείπεις», ενώ θα παρουσιάσει σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση το νέο της τραγούδι «Ψυχή της αγάπης», σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη. Μαζί της θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος και ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, με special guest τον Νίκο Τουλιάτο και την ομάδα του, «Ηχοδράση».

-------------------------

Οι καλεσμένοι του «After Dark» για αυτή την εβδομάδα.

Τρεις προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του αθλητισμού, φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Θέμης Γεωργαντάς την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00 στο Open. Ο Λευτέρης Πανταζής και ο πολίστας και «γαμπρός» του, Μάριος Καπότσης, αφηγούνται τις πιο διασκεδαστικές ιστορίες τους, παίζουν ένα παιχνίδι για το ποιος ξέρει καλύτερα την Κόνι Μεταξά, και μιλούν για το #metoo, τις πρόσφατες αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια και ένα σοκαριστικό περιστατικό του «ΛΕΠΑ» στη μουσική σκηνή. Επιπλέον, ο νικητής του «House of Fame» Στέφανος Πιτσίνιαγκας, μιλά για την τραγουδίστρια που του «κράταγε παρέα» στη σκοπιά, και τον καλλιτέχνη με τον οποίο θα ήθελε να κάνει ντουέτο.